MENU

Фракція Ляшка перетворюється в головного представника інтересів учасників Майдану - політолог

3582 3

Коментуючи прийняття Верховною Радою Закону про соціальні виплати постраждалим учасникам Майдану та їх сім’ям, авторства Олега Ляшка, політолог Володимир Цибулько, заявив:

 

“Доки місцева номенклатура розповзається по осередках пропрем'єрської та пропрезидентської партійної вертикалі, то законодавча ініціатива перейшла до фракції Ляшка. Соціальне забезпечення постраждалих учасників Майдану та родичів загиблих на масових акціях 2014 року, робота на підтримку “Кредитного Майдану” та захист власників кредитного житла є не лише яскравим прикладом промайданівської позиції радикалів, а й заявкою на те, що РПЛ - безальтарнативна саме в роботі із вулицею та ініціативами з низів”.

 

“Фракція Радикальної партії перехопила гру на полі “Свободи”, привносячи в цю діяльність не лише емоційні гасла, а й управлінські навички своїх депутатів. Фракція РПЛ перетворюється в головного комунікатора вулиці із владою, і за це РПЛ доведеться жорстко тримати удар від спонсорованих олігархами колег по коаліції– додав експерт.

 

Нагадаємо, що сьогодніу Верховній Раді за важких дебатів, потасовок та перешкоджання депутатів Опозиційного блоку і БПП, Олегу Ляшку все ж таки вдалося добитися ухвалення Закону України про встановлення державної допомоги постраждалим учасникам масових акцій громадського протесту та членам їх родин. Причому, Ляшко вказав джерелом фінансування бюджет 2015-го року, бо в 2014-у всі необхідні виплати державою не були зроблені.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини