MENU

Вдову загиблого бійця «Донбасу» комунальники змушують сплатити борги. ВІДЕО

3747 0

Удову героя нововолинські чиновники лякали судом за комунальні борги, а у середу навіть викликали до виконкому на відповідне засідання комісії.

За кілька днів перед тим у центрі міста врочисто відкрили меморіальну дошку на честь загиблого бійця “Донбасу” Володимира Пушкарука.

Вже у стінах Нововолинської міськради з’ясували, що викликали вдову через заборгованість у сплаті комунальних послуг. Вона становить близько 3000 гривень. Чиновники запевняють, вони не знали про становище родини і виклик надіслали виключно на вимогу працівників жеку.

Пообіцяли подібних допитів удові більше не влаштовувати, хоча ініціювати звернення, аби погасити борги, як це роблять чи не кожного засідання сесії міськради, держслужбовці відмовилися.

В пошуках важелів впливу на бюрократичну машину нововолинського виконкому обурені волонтери й журналісти прийшли до мера Віктора Сапожнікова та його заступника Андрія Сторонського. Міський голова допитувався у безробітної вдови героя, чому ж вона не спромоглася сплатити комунальний борг, коли їй влада надала 2 тисячі гривень фінансової допомоги. Жінка посилалася на необхідність утримувати неповнолітню доньку самотужки.

Депутат Руслан Влодарчик, який прибув разом із волонтерами, запропонував очільникам міста винести питання допомоги родинам загиблих солдатів на сесію міськради, аби до його вирішення підійти комплексно і ефективно.

Громадське. Волинь


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини