MENU

Про коменти щодо весілля Євгенії Тимошенко

7642 0

... Читаючи коменти з приводу весілля Жені Тимошенко.

Скажіть мені, це я ненормальний, що бажаю їй щастя, і вважаю, що це весілля Женя заслужила разів із двадцять - чи це інші люди подуріли, і як з ланцюга зірвались із своїми "гнівно-праведними облічєніями"?

Я от реально не можу зрозуміти цієї вічної зливи гавна. Ви весілля Камалії бачили? Чому там не було вашого праведного гніву? Ви весілля синулі Литвина бачили? Там я теж не бачив вашого нєгодованія. Ви бля взагалі хоч раз бачили середню "депутатську вечірку", куди запрошують за мегаохренітельні баблоси співати дівчат топлес?

Але варто вийти заміж Жені - і тут же все, німагумалчять, страна опасностє, трєбуєм поста і власяніци...

Ви від президента добийтесь визнання факту війни (чого він, судячи з усього, навіть під загрозою розстрілу не зробить), і добийтесь від уряду, щоб той робив не бюджет "животіння", а бюджет розвитку країни.

Отам треба - "німалчять" і "жіть нє по лжи".

А це вам на ніч. Цифирка. 53.8%. Це стільки відсотків ВВП витрачається на державний сектор, включаючи безрозмірний ДУС і тепер уже юридичну особу РНБО. Просмакуйте її, на куркуляторі порахуйте, скільки наша держава утримує дармоїдів, а потім піднімайте хвоста на Женю.

Вибачте за емоції.

Якщо що, я не женін чи артурів приятель, і навіть Тимошенко вживу останній раз бачив п'ять років тому. А хто досі вірить суперблоггерам, що я штабний працівник - то підіть в штаб і знайдіть там мене в списку. Мою справжню фамілію ви знаєте.

****

Всі, хто зараз облічає Тимошенко за весілля, завтра мають виставити власні фотки у власяниці, з веригами, і з пруфом харчування виключно за приписами церкви (підставте потрібну назву чи конфесію).

Одна котлетка, чи накрашені губи - лицемірство, яке карається єпітімією і працею в монастирі терміном мінімум тиждень.

Інакше вас, ідіотів, не навчиш одним пробачати багатомільярдні оборудки буквально на крові наших солдат, а іншим виставляти вимоги, як до святих старців, а потім пафосно звинувачувати в святкуванні на кістках загиблих.

... мало українців морили, очевидно, якщо досі не дійшла проста, як мичання, річ. Не судіть - і не судимі будете.

Якщо комусь досі не зрозуміло, перед сном прочитайте або життя св. Фотинії ДО навернення (якщо хтось не в курсі, то у неї було чотири чи п'ять чоловіків), чи св. Марії Магдалини (ця взагалі була хвойда на наші терміни), а якщо на це не вистачає терпіння, то достатньо буде 8 глави Євангелія від Іоанна.

Сьогодні я зрозумів справжній сенс виразу "пекельна святість". Це те, чим страждає пересічний українець.

Вячеслав ІЛЬЧЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини