MENU

Операція «Олів'є»: кияни готуватимуть салат бійцям АТО

4474 1

29 і 30 грудня жителі та гості столиці зможуть допомогти бійцям АТО також відчути новорічний настрій. Кияни будуть готувати найпопулярнішу страву новорічної ночі - олів'є. Організатори - волонтери та спільнота "Народний тил", планують нарізати цілу тонну олів'є. Якщо вийде, цю порцію внесуть до Реєстру України, як найбільшу порцію.

Мета заходу - нагодувати солдатів справжнім "Олів'є" і влаштувати їм Новий рік, як вдома. Тому ввечері 30 грудня колона машин з салатом, мандаринами, новорічними листівками, подарунками, дуже потрібними для передової, відправиться в зону АТО, - повідомляє Національний Реєстр України.

Готувати будуть два дні і чотири групи.

-Збір першої групи 9:00 29.12
-Збір другої групи 14:00 29.12
-Збір третьої групи 9:00 30.12
-Збір четвертої групи 14:00 30.12

Взяти участь в акції може будь-хто. Для цього потрібно прийти у зазначений час на точку збору і принести з собою рукавички, ніж та обробну дошку. Продукти - за бажанням. На даний момент записалися понад 150 осіб. Заплановано присутність зірок української естради, які регулярно допомагають силам АТО - групи "ТІК", " ТНМК", Сергія Притули та інших.

Збір учасників на заправці КЛО (Велика Окружна вулиця, 2). Організатори забезпечують трансфер від точки збору і назад і чай.

Детальна інформація на сторінці на Facebook.

Дар'я РЕВЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини