MENU

«Не вірю я в випадковість показу цього лайна на Інтері», - блогер

8810 9

Друзі, от зараз не хочеться всім псувати 1 січня, родинні справи, всі діла.

Але ж бачу, як народ ремствує з приводу блядства канала Інтер. Блядство - то воно блядство, й тут нема що обговорювати. Як і цілком виправдані ініціативи по закриттю цього бридотного канальчику.

Та в мені одразу прокидається внутрішній конспіролог з вічним: "Кому вигідно?".

Давайте трошки подумаємо. Ну невже Ганна Безлюдна не розуміла, що саме така реакція буде на все це неподобство? І не треба мені зараз про рейтинги казати, бо в нас немає жодного прибуткового телеканалу. Жодного - це медичний факт. Всі канали живуть на дотації від власників, тому, вибачте, комерційна мотивація тут не проходить. 

Я вже не кажу про те, що кабзон явно не сприятиме в нинішній Україні різкому припливу рекламодавців та аудиторії. Окрім суто росіянсько-орієнтованої. Увага - от це і є ключове. Нагадую, якщо хтось забув, що Інтер належить панам Льовочкіну та Фірташу. Тобто, особистому гаманцю путіна та інтелектуальному аватару "головполіттехнолога всія Кремля" Суркова тут (гарно сказав, ага?))).

Так ось, навіщо ж цим двум прекрасним людям, які, як я вже писав ось тут, ІМХО зіграли чималу роль в подіях на Майдані, свідомо провокувати червгову порцію ненависті щодо себе?

Та дуже просто. Зараз Інтер почнуть чмирити. По ділу, жорстко, цілком допускаю - аж до відкликання ліцензії (хоча це все ж таки навряд чи). Що дасть черговий привід для критиків про утиски вільних ЗМІ в Україні (це для Європи), утиски росіян (це для внутрішньокацапського використання) - думаю, не треба нагадувати, яка мова є панівною на цьому ТБ-лайнометі, намагання не почути культурні запити "Сходу" (це для внутрішньоукраїнської вати). От побачите, яка хвиля почне розганятися з приводу захисту канала Інтер трохи згодом.

Мета - максимальне збурення суспільного простору в Україні, адже розкачування ситуації в нас є головною метою Москви. Якщо згадати, що Льовочкін з Фірташем у нас йдуть по лінії Суркова, то не дивно, що їх комбінації виглядають цікавіше за тупорилі вкиди про "розіп'ятих хлопчиків" авторства "пташок гнізда Володіна".

Кароч, не вірю я в випадковість показу цього лайна на Інтері. Не вірю - і все.

Bogdan Butkevych


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини