MENU

Мусій: «Інтер» як дзеркало п’ятої колони в Україні

4762 0

Народний депутат України Олег Мусій вважає, що Національна рада з питань телебачення та радіомовлення, маючи на сьогодні всі підстави, зобов’язана анулювати ліцензію телеканалу «Інтер» за послідовне розпалювання міжнаціональної ворожнечі та антидержавницьку позицію, апогеєм якої стала ретрансляція російського телеканалу «Россия 1» у новорічну ніч.

«Керівництво телеканалу «Інтер», яке санкціонувало виступ в ефірі виконавців, оголошених в Україні персонами нон-ґрата, має понести повну відповідальність за свої дії. Реакція правоохоронних органів має бути невідкладною та рішучою», – сказав він.

«В той час, як тисячі українців гинуть захищаючи незалежність Батьківщини від посягань московських окупантів, «Інтер» витирає ноги об нашу національну гідність і пускає в ефір виконавців, які підтримують загарбницьку та людиноненависницьку політику неофашиста Путіна, публічно висловлюють свою підтримку терористам так званих ЛНР та ДНР, підтримують окупацію Росією Криму, системно ведуть антиукраїнську пропаганду», – наголосив Олег Мусій.

«У жодній державі, яка дбає про власну інформаційну безпеку, неможливо навіть уявити таку ганьбу. Тим більше, що вихід цієї програми анонсувався. Переконаний, що суспільство не дозволить залишити безкарними подібні антиукраїнські вчинки п’ятої московської колони. Очікую також на негайну реакцію новоствореного Міністерства інформаційної політики», – наголосив народний депутат.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини