MENU

Заява «влади» ЛНР про ліквідацію «Бетмена» не відповідає дійсності – Снєгирьов

6124 2

Заява т.зв. "Генеральної прокуратури ЛНР", яку сьогодні масово тиражують вітчизняні ЗМІ, про вбивство співробітниками спеціальних служб ЛНР начштабу четвертої бригади ЛНР Олександра Бєднова (псевдо «Бетмен»), не відповідає дійсності.

 
Блєднов разом з дружиною та двома поплічниками на псевдо "Омега" і "Фобус" наразі активно співпрацюють зі спеціальними службами РФ, які і є організаторами та виконавцями вистави під назвою "ліквідація ватажка бандгрупи з позивним «Бетмен»". Результатом цієї співпраці стали масові обшуки за місцями проживання бойовиків з групи "Бетмена". У ході обшуків було виявлено та вилучено понад 100 одиниць вогнепальної зброї, боєприпаси, грошові кошти та майно, раніше незаконним способом вилучені у мирних громадян, а також звільнені чотири приватних домоволодіння, які були "віджаті" бійцями Блєднова.


Вітчизняні ЗМІ, в якості основного доказу вбивства Блєднова посилаються на повідомлення на сторінці ГБР " Бетмен", в якому йдеться про наступне: "Олександр Беднов (Бетмен) спалений в броньованому автобусі разом з двома ополченцями. Він сидів ззаду і його тіло обгоріло не сильно. Його впізнали бойові товариші."


Хотів би зауважити, що сидів він ззаду разом зі своєю дружиною та двома охоронцями на псевдо "Омега" та "Маніяк".


Тіло дружини на місці розстрілу не знайдено. Більше того, т. зв. "спеціальні служби" ЛНР змушені були підтвердити інформацію ГІ "Права Справа" про арешт двох охоронців "Бетмена" на псевдо "Омега" та "Фобус", які, якщо вірити офіційній версії, мали б згоріти разом зі своїм командиром. 

Дмитро СНЄГИРЬОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини