MENU

Порошенко розповів, чому у передачі зброї беруть участь перші особи. ВІДЕО

4458 0

Журналіст Перший Нацiональний спитав сьогодні у Президента про доцільність показухи з передачею техніки армії і скільки витрачається коштів на це.

Питання абсолютно правильне. От двома руками за те, щоб армії все більше передавали новітню зброю. Тільки не розумію нащо в цьому мають брати участь всі перші особи - Порошенко, Турчинов, Гройсман.

Нащо в прес-релізах Мінобороні писати - Президент передав. Да не Президент передав - держава відремонтувала і держава передала армії. За кошти сплачені платниками податків. Тобто народ України передав. Не з власної ж кишені гарант передавав 150 одиниць техніки.

Це такий совковий совок. Чому не може директор ремонтого заводу разом з працівниками приїхати на полігон і передати техніку, або волонтери, або представники штабу. без перших осіб.

Уявіть, що у вас ремонт на роботі. Ваш шеф бігає і каже - я передав вам 20 столів і стільців. Або замість бухгалтера, шеф особисто обходить кожного і дає гроші. Ну і так понятно, що без керівництва не обійшлось, але нащо усюди в очі лізти.

Правда Порошенко заявив, що жодної копійки на демонстрацію техніки не витрачено. Бо фінансуєтсья проведення бойового злагодження. але я сумніваюсь, що довгий кортеж перших осіб з даішними машинами на безкоштовному бензині по Житомирщині їздив.

Azad Safarov


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини