MENU

Олег Скрипка запрошує на фестиваль «Країна Мрій Різдвяна» на Софійській площі

3180 0

Різдвяні таїнства – ключова подія українського Нового року. У перші дні січня ми єднаємося довкола наших споконвічних духовних традицій. Нині це свято нашого сопричастя, сили духу і віри в святу перемогу Світла над Темрявою. Саме в цей час ми гуртуємося і несемо до кожної оселі тепло, відновлюємо історичну пам'ять і разом пишемо нову історію свого народу.

Запрошую усіх 7 січня 2015 року з опівдня на фестиваль "Країна Мрій Різдвяна" на Софійській площі у Києві. У цей день Софійський майдан стане Віфлеємом української солідарності і чудотворності. Переконаний, світла атмосфера Різдва у цей день зігріє теплом усіх, хто долучиться до свята.

Ярмарок народних майстрів, колядки українських рок- і фолк-гуртів, частування та зірковий вертеп. Усе це та багато іншого наповнить наші серця добром. Цікаво буде і дорослим, і малим.

Ми не випадково обрали для "Країни Мрій Різдвяної" Софійський майдан. Саме тут – біля однієї з головних християнських святинь Софії Київської – творилася історія великої України. Переконаний, це святе місце у день Різдва дасть нам ще більше сили та впевненості у складний для країни час. Сприятиме нашому єднанню і гартуватиме український переможний дух. Щоб благословенне віншування миру, злагоди і любові осяяло і вашу Родину і вашу Хатину і всю Україну! Христос ся рождає!

PS.

100 років тому пісня "Щедрик" була привезена українцями до Нью-Йорка. Вона сподобалась американцям, потім у Британії була перекладена англійською і зараз весь світ співає "сarol of the bells" – це основна різдвяна пісня і це саме наш "Щедрик".

Олег СКРИПКА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини