MENU

Батальйон ОУН об'єднують з 93-ою бригадою - Коханівський

3196 0

Христос ся рождає! Вчора Піски обстрілювали з мінометів двічі, під час перщого обстрілу було легко поранено бійця ОУН, бійця 93 бригади та волонтера. Другий обстріл розпочався десь пів на першу ночі й тривав пів години. Перимир`я як завжди одностороннє прикро.

Є й приємні новини, декілька разів мене викликили до штабу 93 бригади з пропозицією вступити в бригаду окремою ротою. Тобто, ще з літа я пишу листи до генштабу з проханням приєднати нас до 93-ої. Умови приєднання я просив наступні - я залишаюсь командиром підрозділу, командирами взводів залишаються ті чотові які й зараз в батальйоні ОУН займають анологічні посади, всі бійці які служат в баті ОУН підписуючі контракт заходять в цю окрему роту, ми зберігаємо свій шеврон і назву. Саме дотримуючись таких умов нас обіцяють ввести в штат бригади. Звісно ми розуміємо що таке субордінація і наказ, тобто у всьому готові підпорядковуємось керівництву 93 бригади.

Отже, друзі, зараз ми формуємо 1 взвод хто готовий підписати контракт і воювати надалі в баті ОУН пишіть мені в приват - ПІБ дата та рік народження, номер війскового квитка (у кого є), серія-номер паспорта, прописка, номер мобільного. Якщо і в цей раз щось невийде з офіційним оформленням, щож шкода, значить будемо воювати як і воюємо, ми ж націоналісти. 

Микола КОХАНІВСЬКИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини