MENU

«Контакт між Путіним і Меркель окончатєльно потєрян», - мєждународний сільський обозрєватєль

3007 0

Дід не може спокійно наблюдати за теплою серединою зими, хотя об'єктивно нада би радуваться. Бо мечти Хуйла заморозити Україну не осуществляються, а Газпром в убитках. Но з другого боку, через тиждень в нас Водохреща. А всякий уважающий себе морж знає, що пірнати в цей день у ополонку намного приятнєє, чим просто окунатися у воду без признаків криги. В любому случаї наступного понеділка дід, вірний многолітнім традиціям, збирається зранку на Дніпро, а ви, єслі не загартовувалися протягом року, лучше не рискуйте. Но задумайтеся про здоровий образ жізні і регулярні заняття спортом. Це дисциплінує і придає людині здоров'я й дополнітєльних сил. Сили нам нужні, бо рік предстоїть непростий.

Сьогодні ми нарешті узнаємо, що там з нашою Надєю Савченко, хотя з повідомлень консула і адвокатів знаємо вже, що Надя вже місяць твердо тримає голодовку, втративши більше 10 кілограмів ваги. Залізна воля в дитини, хоча дід вважає, що лучше б їй не йти на такі радикальні кроки - здоров'я їй ще понадобиться. Зіншого боку, Надя ніби почуває себе непогано, біль у вухові зник і слух відновився. І, як сообщають, очевидці "Надя по-прежнему остра на язык". Хто б сумнівався - вона ж українка.

Дід нагадує своїм закордонним читачам, що 26 січня перший день роботи Парламентської Асамблеї РЄ, де не буде присутня лише депутат Савченко. Тому на цей день адвокати закликають провести по всьому світові глобальну акцію підтримки Наді. Це через два тижні. Організаторів і координаторів у цієї акції немає, адвокати сподіваються на самоорганізацію українців. Дід теж на це надіється і чомусь думає, що в цей день всі російські посольства відчуватимуть себе на осадному положенні.

Меж тєм, у світі проісходять серйозні процеси, проявом яких стала серія терактів у Франції. Ще раніше дід казав, що зараз, що би в світі поганого не відбувалося, одразу підозри падатимуть на Хуйла. Тому теперішня активізація ісламських радикалів розглядається багатьма аналітиками і експертами в качетсве подковйорних дєйствій кремльовської кліки, яка таким незамислуватим образом собирається перефокусірувать вніманіє общественності з Украіни на ісламський фактор. Но на практиці проісходять протилежні цій меті явища - украінське питання і роль в ньому Хуйла не уходять в тінь, но наблюдається подальша консолідація Запада, який понімає, шо часи настали грізні і розслабляться нема причин. Тому нада згуртовуватися і мобілізовуватися.

Те, шо в дєйствіях ісламських радікалов всі активно шукають слід Москви, це хароша обставина. Дід не думає, шо останні теракти інспріровані Кремльом, а также не думає, що в Москви є серйозні можливості впливу на мусульсманський світ - не нада переоцінювать возможності Хуйла. З другого боку, спокуса посодєйствувать ісламським фундаменталістам велика і дід не ісключає, шо Хуйло від спокуси не удержиться. Дето російські агенти обізатєльно засиплються і єслі ушки Москви появляться, положення Хуйла, і без того безрадосне, стане полностью безперспективним.

Релігійний радикалізм постєпенно стає одною з головних угроз миру і стабільності на планеті і в цьому смислі російський православний ваххабізм повністю відповідає міровому тренду. І соответствує образу ворога людства. Тому нікого вже не здивує московський піп, який осіняє троєперстієм кадировських головорезов, которі при цьому оруть "Аллагу акбар". Світ поступово зосереджується і бити радикалів буде всерйоз. І вигрібати звіздюліни мають радикали всіх конфесій. Так шо напрасно Хуйло надіється, що в світі грядьот розкол між християнами і мусульманами, при якому йому вдасться проскочити. Нє!

Лінія фронту пролягатиме між нормальними людьми і дебілами. При цьому ідеологія "русского міра" буде вважатися такою ж злочинною, як і радикальний ісламізм. Бо і ті й другі активно іспользують тероризм, як средство боротьби за свої світлі ідеали і за духовні скрепи.

Вертаємся з області теорій на грішну землю. І шо ми бачим? Ми по-прежнєму бачим, шо Хуйло ще трепихається. Но про нього ніхто не забуває і ми наблюдаєм зараз інтереснєйші процеси, які связані з подготовкою до самміту в Астані. Звичайно, ми можемо судити лише із сообщеній у відкритій пресі, чого, однако, вполнє достаточно, щоб зрозуміти - накал страстєй там нешуточний.

Для того, щоб понять, шо на самом дєлє проісходить, нада признать - і дід про це не раз писав - що нав'язаний Україні договорняк "Мінськ-1" окончатєльно канув в Лєту і з нього давно осталися одні ошмйотки. Бо всі главні пункти нав'язаних Києву домовленостей похерені, при тому Украіна осталася в белих одєяніях, а причини провалу цієї домовленості мірові лідєри с удовольствієм повісили на Хуйла. Хотя, єслі судити об'єктивно, провалила їх подла київська хунта, уміло спровокувавши Москву на ряд неумних і недалекоглядних шагов, типу визнання псевдовиборів від 2 листопада. Шо обурило проти Хуйла весь світ і дало Пороху підстави привселюдно порвати подписаний ним же Закон про особий статус восточних районів, оставивши Хуйла в дураках.

І хоча політіки ще по інерції продовжують говорити про виконання мінських домовленостей, на самом дєлє ми зараз свідки подготовки нового договорняка Мінськ-2. Чи буде він називаться Астана-1, суті справи це не міняє: готується новий договорняк, но на нього Украіна виходить із значно лучших позицій, чим ішла на Мінську зустріч після Іловайська.

Хотя Порох на всіх углах кричить про необхідність знову сідати за стіл переговорів, іскренність його намірів викликає в діда серйозні сомнєнія. Запад, по всій відімості тоже не спішить у Астану, видвигая Хуйлу предварітєльне условіє про необхідність побачити "зримий прогрес" у вирішенні кризи. Другими словами - слова не інтересують, інтересують діла. А в результаті лише налічіє украінських прапорів над держустановами в Луганьску і Донецьку можуть побудити Запад до скасування частини санкцій. Без цієї картинки операція "Удав" по удушенію економіки Росії продовжуватиметься і збагачуватиметься новими елементами - арснал економічного тиску на Росію в Запада бесконєчен. Ну і вопрос Крима ніхто Хуйлу не простив і прощать не намерен.

Демонстрація в Парижі, де в первих рядах європейських лідєров гордо шествував Порох, а печальна лошадь Лавров десь цокав копитами в хвості колони, ярко засвідчує істинні настрої главних європейських столиць: ми всьо відім, наші намеренія підтримувати Україну нєізменні, а ви, Владімір Владіміровіч - хуйло.

Пользуясь возможностью, Порох провів бліц-консультації в форматі нормандської троїци і судячи з довольної фізіономії, їм удалося розгадать очередний замисєл Хуйла та виработать спільну лінію ігри. Шо то за замисєл - об этом нємного ніже.

А сначала обратим вніманіє, шо Хуйла дето тоже можна понять - йому ніхто не любить, ніхто йому не вірить і всерйоз його слова ніхто не воспринімає. Він стоїть посреді трясіни, одін, голий і жалкий. Болото його постєпенно засмоктує, комарі дошкульно і больно кусають, а сліпні безстижо ссуть кров. Но горде Хуйло по-прежнєму старається ізлучать уверенность, хотя получається все хуже і хуже.

Хуйло - класична жертва недовіри, яку сам же і породив. От, наприклад, він перестав говорити про Новоросію і шо? Санкції хтось отмінив? Даже не заїкаються про це. Хуйло перестав требувать федералізаціі України і хтось його за це похвалив? Тоже ні. Ніхто не приласкав і не приголубив. От як можна іметь діло з отими безсєрдєчними буржуями? Хуйло іскреннє щитає, шо міняючи риторику іде на неймовірні поступки, но їх ніхто не цінить. Всі в один голос требують реальних радикальних шагів. Ну не падли?

Но дєлать же шото нада, Хуйло винуждєн учитувать, що від нього ожидають конкретних конструктивних кроків. І тут ми обращаєм вніманіє на неожиданний неформальний візит в Берлін казахстанського лідера Назарбаєва. Чого він так неожиданно туда полетів і о чом говорив із бундесфрау Меркель? Ну явно ж не уточняв меню офіційного обіду в соответствії з кулінарними предпочтєніями бундесканцлєрін. А шо тагда? Дід шитає, шо в даному случаї Назарбай виступив посредніком, який привіз Меркель якето предложеніє від Хуйла накануні самміту в Астані.

Бундесканцлєрін хоть і нехотя, но прийняла Назарбая, вислушала його і тут же поділилася услишаним з усіма, з ким положено. Отсюда робим висновки, що прямий контакт між Хуйлом і Меркель окончатєльно потєрян, горда німецька фрау московського ухажора на дух не переносить.

Другий висновок: Хуйло кровно заінтєресован у скорейшем решенії хотя би часті проблем, тому відімо созрел до яких то практичних шагов, які йдуть дальше зміни риторики. Но стісняється про них сообщить непосредственно Меркель, шоб не получить от ворот поворот. Хуйло жуже боїться уніженій. Особенно від жінки.

В общем, Хуйлу нужні переговори в Астані більше, ніж нормандській трійці, хотя усілєнно дєлає вид, шо "нє больно-то і нада". Кокетнічає, паршивець.

Кроме того, нада віддать належне Меркель, яка тут же поділилася полученою від Назарбаєва інформацією з усіма, з ким положено, не забувши про Обаму і про Пороха. В Парижі ета тєма була обговорена з глазу на глаз і отсюда довольна фізіономія Пороха. Ну і Назарбай тоже красавец. Пользуясь тим, шо Лукашенко в Європу їздить не може, Назарбай активно пользується возможностью стать в Європі своїм в доску парнєм. І шото діду підказує, шо предложеніє Хуйла Меркель стало ізвесно в Києві раньше, чим в Берліні. Не зря Порох тут же довго говорив із бундесканцлєрін, а потом срочно засобирався в Париж.

Шо іменно запропонував Хуйло і на які уступки він уже согласєн іти - сказать зараз сложно, а гадать дідо не хоче. Но та обставина, шо скасована 9 січня зустріч міністрів іностранних дєл нормандського формату всьо же состоїться сьогодні, дає підстави припускати, шо Хуйло демонструє нєкотору вменяємость. А його пропозиції заслуговують на обсуждєніє. Ну шо ж, наблюдаєм.

Нафтоаферісти в очередний раз порадували діда і розстроїли Хуйла - зранку ціна на бочку БРЕНТа образувала красіву цифру 48,88 долларов. На Востоке цифра 8 щитається дуже щасливою. А три вісімки підряд на автомобільному номері можуть належати разве шо мільйонеру. Дід людина не забобонна і далека від цифрології, но цифра ця йому нравиться. От інтєресно, як Хуйлу на стіл сьогодні кладуть бумажки? В якій послєдоватєльності?

Було б харашо, єслі після сводки новостєй з нафтових бірж слєдующим ішло напоминаніє, шо бувшим власникам ЮКОСа нада заплатить 52 мільярда долларов. Срок істєкає 15 січня. То єсть через три дня. Наблюдаєм.

І сохраняєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю, помагаєм Армії і читаєм repka.club.

Свирид ОПАНАСОВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини