MENU

Ми повалили пам'ятники Леніну, але коли ми викинемо комунізм і ленінізм з наших голів?

749 1

Щойно прочитав, що дітей чорнобильців, перестали безкоштовно годувати у школах

Як 46-річний чоловік, який закінчив школу в смт Поліське, що належить до 2 зони обов'язкового відселення, вирішив розібратися.

Отож.

Дітьми чорнобильців можна назвати тих, хто народився в 1 та 2 зоні після 26 квітня 1986 року. Тобто, найстаршому – 28-29 років. Такі в школу точно не ходять.

Якою ж є верхня межа "дитини" чорнобильця? Думаю, не пізніше 1995 року, коли закінчили відселяти моє Поліське. Його відселяли одним з останніх.

Тому "дітям чорнобильців" не може бути менше 19-20 років і в школу вони ходити не можуть. Інші діти – народжувались в чистих місцях.

Тепер питання – кого ж годують у школах безкоштовними обідами за рахунок наших податків? Ясно, що не дітей чорнобильців. Відтак внуків чорнобильців? Ще одне питання чи годуватимуть безкоштовно правнуків і пра-правнуків чорнобильців?!

Ми повалили пам'ятники Леніну, але коли ми викинемо комунізм і ленінізм з наших голів?

Наприклад, в Україні існує 4 зона посиленого радіаційного контролю, до якої входять всі північні околиці Києва. В рік на її утримання йде близько 1 млрд гривень.

Але панове, такі ж рівні забруднення, як у 4 зоні, є у Австрії, Хорватії, Швеції та Норвегії. Однак там ніхто не витрачає податків на соціальні пільги населенню цих територій.

Я не маю доказів, але враження, що це чергова корупційна кормушка.

Віктор УКОЛОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини