MENU

Про вивчення людських категорій через створення образів

1526 0

 

Якось невимушено з часом з’явилась у мене звичка – створювати собі збирані образи. Це переслідує мене будь де. Касири, стюардеси, мусора, бюджетники при кориті і просто бюджетники, вчителі, лікарі, бізнесмени, менеджери, водії, ботани, прихильники шансону… Одним словом – нас багато і цікаво дуже.

Якщо, наприклад, якесь чудило підрізає на дорозі – завжди цікаво глянути на них, щоб знати як вони, ці чудаки виглядають. От зверніть увагу – і Ви побачите дивовижно характерні картинки зазвичай. Ну прямо як на підбір.

Я на сьогоднішній день, думаю з вірогідністю в 90% вкажу вам (якщо дасте фото) бєспрдєльщика з Рендж Ровера і таку саму дешеву китайську підробку бєспрєдєльщика, тільки з Шкоди Октавіа.

Різниця відчутна майже завжди, практично настільки як майданівець/антимайданівець.

А оце на днях довелось почекати людинку біля відділення «Сбербанку Росія». І відкрилася мені ще одна тайна. За 15 хвилин в банк зайшло 4 людини.

Більш нікого. І всі як один такі собі годовані телятка, з їжачком на голові, з розмовами по айфону ніачьом (типу а шо развє расія напала? Када? на каво?), з золотою печаткою на пальці, в шкіряній куртці з єнотом на шиї, і з барсеткою! Ну просто прикол – всі як один.) Тілько в 3-х чорні барсетки були, а в одного темнокоричнева.

Клієнти цього банку - це найбільш строга уніформа за весь час мого вивчення людських категорій.

Олександр КЛОЧАН


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини