MENU

Кадиров відзначився кількома значними лажами. ФОТОФАКТ

5893 11

Сьогодні у Грозному відбулася акція протесту. Люди вийшли висловити протест проти зображень пророка на карикатурах. Віруючі мають повне на це право.

Але при цьому чеченський лідер та вірнопідданий Путіна Рамзан Кадиров відзначився кількома значними лажами.

По-перше, значно перебільшив учасників акції. Представники влади кажуть про більш ніж 1 млн учасників. Це при тому, що у всій Чечні проживає 1,3 млн осіб. Така завищена оцінка учасників потрібна лише для одного: продемонструвати впливовість Кадирова. Це як деякі чоловіки полюбляють приписати собі кілька сантиметрів…

По-друге, кадирівці на увесь світ продемонстрували своє невігластво. Напис на кульках (на фото) нанесли з помилкою. Помилилися у слові «пророк» (prothet англійською - ред.)… З цього вже глузує російський інтернет.

По-третє, акцію в підтримку ісламських цінностей провели в день, коли православні християни відзначають Водохрестя. У світлі поширення Кремлем ідей «руського міра» це кось не дуже красиво виглядає. От як на російському телебаченні (на другому фото).

По-четверте, у своєму виступі Кадиров назвав чеченців захисниками Росії. «Мы всегда были надежными защитниками России и сегодня в состоянии дать достойный отпор любым врагам нашего Отечества!». Думаю, що «захисники Росії з Чечні» у цю мить могли згадати, на чиєму боці вони воювали під час двох чеченських кампаній Росії.

Але все це знову зійде з рук Кадирова. Бо основна мета цієї акції полягає в підтримці іншого ідола – Владіміра Путіна, який з останніх сил протистоїть наступу західних негідників на ісламський/православний світ. 

Уся суть «мільйонної» акції також криється у словах Кадирова: "Европейские журналисты и политики под фальшивым лозунгом о свободе слова и демократии провозглашают свободу хамства, бескультурья, оскорбление религиозных чувств сотен миллионов верующих. Благодаря твердой воле президента Владимира Владимировича Путина, Россия сегодня противостоит негативным явлениям, охватившим Европу и другие регионы мира".
Коротше: Путін акбар!

Олексій БРАТУЩАК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини