MENU

«Принц на белом коне» Кличко превратится в «тушку» - Тягнибок

1855 2


25вересня 2012 року в місті Теребовля наТернопіллі відбулася зустріч громадиз лідером Всеукраїнського об'єднання«Свобода» Олегом Тягнибоком. Попривідверто незручний для людей час –вівторок, 12:00, охочих послухати презентаціюпрограми націоналістичної політичноїсили та задати особисті, наболіліпитання, було достатньо.

У своємувиступі лідер націоналістів говоривпро ключові програмові засади «Свободи» – люстрацію, захист української мовита державної власності, посилення ролімісцевого самоврядування у нашійдержаві, докорінні зміни, які зарозрахунком свободівців зможутьприпинити духовний та економічнийзанепад у країні, врешті здобути те, щоми, українці, не втримали в 1991 та 2004 роках– свою владу, свою власність та своюгідність.


Для цього, як зазначив Олег Тягнибок, потрібно в першу чергуусунути від державного керма банду ЯнуковичаАзарова. Що і є першочерговимзавданням опозиції.


«Люди зараз розгублені,бо є багато начебто «демократичних»кандидатів, які критикують владу іназивають себе опозиціонерами, –зазначив очільник «Свободи». – Дехто,може, прагне побачити в черговому новому(і не дуже) обличчі спасителя, принца набілому коні. Але реалії наші такі, що єПартія регіонів та їхні сателіти і єопозиція – в складі Всеукраїнськогооб'єднання «Свобода» та Об'єднаноїопозиції ВО «Батьківщина». До останньої,окрім БЮТу, входять «Фронт Змін» Яценюка«Народний Рух України»«Народнасамооборона» Луценка«За Україну»«Реформи і порядок» та «Громадянськапозиція» Гриценка. Це ті партії, якіпогодилися йти на уступки заради спільноїмети. І в майбутньому парламенті ми тежбудемо діяти спільно, не відходячи,звісно, від принципових позицій «Свободи».

Окремо Олег Тягнибок зупинився на постаті Віталія Кличка:«Хочете експериментів – шукайте принцана білому коні, але не нарікайте, колив парламенті він перетвориться на«тушку»».

Усі інші політичні сили,що називають себе опозиціонерами, граютьу ворожі ворота. Те ж саме можна звпевненістю говорити про «самовисуванців».Це майже стовідсоткові тушки. Чи занемалі гроші, чи під тиском на їх власнийбізнес».

Олег Тягнибок закликавпідтримати «Свободу» в бюлетені зпартійним списком та єдиного узгодженогокандидата від об'єднаних сил опозиціїв 166-му виборчому окрузі, до якого належитьТеребовлянський район.

 

 trohimogna



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини