MENU

В Харькове задержали одного из лидеров сепаратистского Исхода. ФОТО

2672 4

Не томный вечер провожу в родном Харькове. Не все согласятся, что один из лидеров так называемого Исхода - новоявленной сепаратистской организации проведет в тюремной камере вместе со своими флажками ХНР... Но я полагаю, ему там и место... Уж больно мне, да и остальным харьковчанам не хочется превращения Харькова в один из опустошенных городов оккупированных "русскими народными республиками". Так что, господин Новиков, не позволю. Мы - не позволим.

***

На Харківщині правоохоронці ліквідували сепаратистський осередок Сьогодні, 20 січня, в результаті здійснення спеціальної операції, правоохоронці припинили існування осередку проросійських активістів. Під час обшуку її офісу правоохоронці вилучена антиукраїнська агітаційна література.

Спецоперацію було реалізовано силами оперативних підрозділів міліції та регіонального управління Служби безпеки України. Діяльність так званої громадської організації «Ісход» припинено. Громадський рух «Ісход» гучно заявив про себе в мережі Інтернет місяць тому. З першого дня існування його учасники не приховували свої відверті наміри займатися підривною діяльністю в мирному харківському регіоні.

Arsen Avakov


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини