MENU

СБУ затримала ще п'ять інформаторів бойовиків

1570 1

Шановні друзі,

Служба безпеки України у взаємодії з МВС та Генеральною прокуратурою продовжує здійснювати активні і широкомасштабні антитерористичні заходи.

Йдеться про упереджувальні та профілактичні заходи, передусім в зоні проведення антитерористичної операції (АТО), а також прилеглих до неї областях, насамперед у Харківській та Запорізькій. Метою цих заходів є запобігти терористичній та диверсійній діяльності ворога на території України.

В продовження вчорашньої інформації про спеціальну операцію «Трал», в результаті першого етапу якої було затримано 7 інформаторів - громадян України, повідомляємо, що оперативною групою контррозвідки із залученням груп з міст Волноваха, Артемівськ та Лисичанськ 21 січня ц.р. оперативно-бойовими групами контррозвідки затримано ще 5 громадян України.

Володіючи відповідними знаннями і навиками, здобутими ще під час служби у радянській армії, вони здійснювали збір та передачу терористам розвідувальної інформації стосовно місць розташування, чисельності, переміщення військ ЗС України, а також корегували ведення артилерійського вогню по силах АТО.

Пропонуємо вашій увазі фото найсимпатичніших...

Маркіян ЛУБКІВСЬКИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини