MENU

Аналіз відео самосуду над українським офіцером з точки зору інформаційної війни

3591 17

Тут хочу звернути увагу на ефективний метод інформаційної війни та маніпуляцій, жертвами яких багато з нас стали сьогодні. Після горезвісного відео самосуду над українським бійцем у нас з вами має скластися думка, що звільнення українських міст на Донбасі - зайвий клопіт, адже люди там ніколи не будуть "своїми" і назавжди залишаться ворогами для України.

(Не дарма, саме сьогодні у Києві планувався колобарантний "марш за мир" з переселенців, який природньо провалився. У Ivan Lozowy є фотозвіт звідти).

Так от саме цьому припускаю, що картинка ця спрямована в першу чергу на українського споживача. Спрямоване це на подальше просування громадської думки в бік усвідомлення, чи радше прийняття створення на окупованій території нового Придністров'я, а радше Абхазії - неконтрольованої території на балансі України. До такого варіанту, впевнений, схиляється багато хто у політичному керівництві України та ЄС. Росія ж на ньому вже наполягає.

До слова скажу, що за повідомленнями друзів, у Донецьку обстановка сьогодні дійсно досить знервована, ширяться чутки про українську ДРГ, що їздить містом і т.п. При цьому, самі розумієте, які джерела інформації у більшості місцевого населення.

Не варто забувати, що подібні "допінги" з жертвами та проведенням колон "карателів" по місту просто необхідні для утримання ситуації під контролем у місті де гуманітарна ситуація ускладнюється кожного дня. (старий, як світ метод зовнішнього ворога відпрацьовується на Донбасі останні вже 20 років).

Olexandr Demchenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини