MENU

Київ для студентів. Топ 7 кафе

4078 0

Булочна Ярослава

Культове місце з дуже смачною випічкою манить запахом якісних недорогих пиріжків всіх, у тому числі студентів, а особливо - студентів педінституту ім. Драгоманова.
Тут можна наїстися пиріжками, як у бабусі (від 3 грн. за штуку), запивши чаєм або кавою за 8-12 грн. Різноманітність начинок вражає: від маку та вишні до риби та грибів. Також у закладі подають смачні торти.

Середній чек: 20-30 грн.

Адреса: вул. Ярославів Вал, 13

Druzi Cafe

Кафе знаходиться на першому поверсі хостела Dream House, так що тут завжди можна зустріти компанію іноземців - хороший спосіб підтягнути англійську. В одному із залів є великий вибір настільних ігор, що теж плюс. У Druzi Cafe готують сендвічі, піцу, український борщ, деруни та інше. Ціни вище студентських, але в дні стипендії можна дозволити собі таку розкіш. Тим більше, студенти сюди ходять не їсти, а спілкуватися за напоями.

Середній чек: 60-70 грн.

Адреса: Андріївський узвіз, 2-Д

Мережа ресторанів Пузата Хата

У меню: українські страви - перше і друге, напої та десерти, все просто і без вишукувань.
Деякі студенти тут не тільки столуються, а й працюють у вільний від навчання час. Новий привід зайти в Пузату: у закладі на Контрактовій почали продавати заморожені вареники з картоплею, м'ясом і вишнями - топ-блюдо в студентських гуртожитках.

Середній чек: 35-50 грн.


Заклади громадського харчування в інституті

Перший у списку - Трапезна Академія, яка знаходиться прямо в будівлі Могилянки.
Подають борщ, супи, котлети з гарнірами, вареники, сирники, салати і далі за списком - їжа свіжа і смачна, порції великі.
Люди, що працюють в офісах по сусідству, із задоволенням тут обідають.

Адреса: Контрактова площа, 4

Середній чек: 35-50 грн.

Смарт-кафе

Кафе, де потрібно платити за час - чай, кава і печиво з варенням можна брати безкоштовно. У розпорядженні гостей настільні ігри, постійно проходять майстер-класи, лекції та інші розвиваючі речі. У кожному закладі є кілька кімнат зі своєю концепцією, особливостями і дизайном.
Ціни:
Bibliotech: перша година до 16:00 - 30 грн, кожен наступний - 15 грн. Після 16:00 і у вихідні: перша година - 36 грн, кожен наступний - 18 грн. (похвилинна тарифікація) 
Адреса: вул. Саксаганского, 120


Часопис: перша година - 30 грн., наступні - 15 грн. Циферблат: в першу годину - 50 коп / хв, далі - 25 коп / хв.
Адреса: вул. Л. Толстого, буд. 3 

Freud House: перша година - 32 грн, другий, третій і четвертий - 24, 16 і 8 грн., Далі - безкоштовно.
Адреса: вул. Коcтянтинівська, 21

Кнайп-клуб Купідон

Заклад, який позиціонується як «останній притулок української інтелігенції», одночасно є першим притулком тих, хто тільки мріє нею стати - вирости в письменника, художники або, на крайній випадок, журналіста. Багато творчої молоді дисидентської зовнішності. Особливий шик серед такої - відсвяткувати в Купидоне День народження.
Постійно проходять концерти, літературні читання, і дійсно заходять живі класики української літератури та живопису.
Ціни: пиво - від 15 грн, кава-чай - 18-25 грн., Сендвіч - близько 35 грн.

Середній чек: 50-80 грн.

Адреса: вул. Пушкінська, 1-3/5

Мережа ресторанів Фан-бар Банка

Концептуальний демократичний бар, в якому напої та закуски подаються в традиційних скляних банках. Славиться несподіваними авторськими коктейлями, наливками та іншим оригінальним спиртним.
Ціни: шоти і настоянки - 15-30 грн., Авторські коктейлі - 20-60 грн., Балтійська пряна килька з маринованою цибулею і тостами - 30 грн., Курячі крильця - 35 грн., Похмільний суп з потрошками, зеленню і яйцем - 20 грн., пельмені - 25 грн.

Середній чек: 60 грн.

Подготовил Тёма ПАЛЕХА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини