MENU

Тимошенко: «Батьківщина» вносить 9 законопроектів для реальної децентралізації. ВІДЕО

2559 8

У п'ятницю, 30 січня, відбулася прес-конференція членів фракції «Батьківщина» спільно з представниками місцевого самоврядування на тему: "Справжня децентралізація: Як повернути права і фінанси громадам на місцях".

У ній взяли участь: Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Кириленко, народний депутат, заступник голови Комітету ВР з аграрної політики Вадим Івченко, міський голова м. Українка, голова Асоціації малих міст Павло Козирєв.

За словами Юлії Тимошенко, «Батьківщина» підготувала для розгляду в парламенті 9 законопроектів, які дозволять провести справжню децентралізацію та реформи на місцях:

«Ми вийшли на 9 законопроектів – це зміни до Бюджетного кодексу, Податкового, два закони щодо земельних питань, які змінюють земельні відносити, один закон про, практично, прибирання корупції в земельній сфері, закони, які спрямовані на економічне посилення сільських, селищних громад, які пов’язані з наданням правильного, справедливого статуту новим фермерським господарствам і, зокрема, сільськогосподарським подвір’ям».

Трансляцію забезпечувало інтернет-видання INTV.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини