MENU

Чи можливо будувати успішну країну в умовах війни?

2286 1

Вірю в те, що Крим та Донбас колись стануть знову українськими, але тепер, мабуть, вже всім стає очевидно, що якщо ми хочемо зберегти життя нашим солдатам і країну загалом, мусимо їм змиритися з тими реаліями, які є.

Зрозуміло, що керівництво країни одразу розуміло, що припинити війну можливо лише шляхом переговорів, які пересічним українцям нагадуватимуть скоріше як здачу інтересів України та зраду її народу.

Однак і самому народу пора вже відкривати очі на те, що ціна за втрачений Крим і зруйнований Донбас, попри те, що вже є великою, може стати ще більшою, ще жахливішими будуть наслідки.

Громадяни повинні дати владі шанс домовитися про припинення війни, не боячись нищівної критики (це - щонайменше) і бунту та повстання усередині країни проти неї самої.

Народ повинен дати Президенту, Прем'єру, уряду та парламенту можливість відкрито називати речі своїми іменами, офіційно визнати власну неспроможність у теперішніх умовах самостійно вирішити ситуацію на користь України і дати шанс будувати країну не в умовах війни.

Ірина ВЕРЕЩУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини