MENU

Я вважаю, що Кузьму вбили. Вбили українські дороги! - Шурубура

16912 15

Я вважаю, що Кузьму вбили!!!!

Кожен чиновник, ДАІвець, депутат та президент, які за 23 роки змогли все - набудувати собі хатів, накупити машин, накрасти грошей, влаштувати життя своїм дітям і всі ті яхти, літаки та вілли. Вони змогли все!!! Вони тільки не змогли одного банального - зробити українцям нормальні дороги! Ця, та інші святі життя на вашій, суки, совісті!!!

Жодне АТО чи війна не забрали стільки життів українців, як наші дороги за всі 23 роки. Статистика жахаюча!!!!! Кожного року на дорогах гине близько 10 000 людей!!!!!!

Звичйно, обставини цього ДТП будуть встановленні, але з фотографій чітко видно стан дороги. Вона відстуня!!!! Ні розмітки, ні покриття!!!! Цистерна, очевидно, їхала без ввімкнених ліхтарів.

Кілька років тому їхав з Андрієм в такій же його попередній автівці тією ж дорогою на Дніпропетровськ і назад. Це був жах!!!! Водій він звичайно хороший. Їздив завжди сам. Ніколи не мав водія. Стільки скільки їздив він, їздять хіба далекобійники, але при тому він ще й так багато писав та співав, стільки віддавав себе! Ми сідали в авто, перед тим, як рушити, він довго молився. Він усвідомлював страх та небезпеку, яку несуть наші дороги. По приїзду він дякував Богу, що оберіг нас всіх в дорозі. І так було щоразу. Але це таки сталося...

Мені невимовно боляче його втрачати. Мене, малу мураху, ніхто так не любив (з тих, хто ходить в телевізор). Мені стільки не дав ніхто, як він. А я йому свій борг так і не віддав.

Вічна Тобі пам'ять!!! Тебе любили мільйони, і ти любив їх усіх!

Volodymyr Shurubura


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини