MENU

Табачник потратил 5 млн гривен на рекламу и концерты певицы Русланы

564 0

 


«ДП «Інформаційно-іміджевийцентр» Міністерства освіти і науки,молоді та спорту України 18 вересня зарезультатами тендеру уклало угоду зТОВ «Євромедіа Компані» на послуги зпропагування системи освіти України взасобах масової інформації, розрахованихна закордонну аудиторію. Вартість угодисклала 4,98 млн грн. Про це повідомляєтьсяв «Віснику державних закупівель», - обэтом сообщается в публикации, ссылкуна которую на своей странице в Facebook разместилаЛеся Оробец.


«Потрібно до кінця рокупровести рекламну кампанію в двох зтрьох запропонованих міністерствомкраїнах – Казахстані, Білорусі таАзербайджані. Вибір країн має здійснитивиконавець.


Найвитратнішим маєстати зйомка та розміщення в телеефірахдвох із трьох вищевказаних країнінтелектуально-ігрової телепрограмиза участі учнів випускних класів (пошість випусків по 45 хвилин для кожноїз країн).


Також передбаченостворення контенту (загальний обсягукраїномовних текстів повинен складатине менше 50 тис. знаків), наповненняінтернет-порталу замовника та іншихінтернет-ресурсів інформацією пропереваги навчання в Україні. Інформаціямає бути розміщена на сайті «Вікіпедія»,або аналогічних інтернет-ресурсах.Просування інтернет-порталу маєздійснюватись мовами цільових країнрозміщення в найвідоміших соціальнихмережах, таких як «Facebook», «Twitter»,«ВКонтакте» або аналогічних завідвідуваністю мережах.


Засновником ТОВ«Євромедіа Компані» є Павло Грицак,відомий як виконавчий продюсер конкурсу«Євробачення-2005». Він також єбізнес-партнером Олександра Ксенофонтова(ТОВ «Шоутайм») – чоловіка і продюсераспівачки Руслани Лижичко.


Нагадаємо, нещодавно«Євромедіа Компані» отримало ще одинрекламний підряд від Міонсовітивартістю 3,78млн грн. на проведення в вищевказанихкраїнах круглих столів та заходів дляпреси.


Після призначення Дмитра Табачника міністром освітидержпідприємство «Інформаційно-іміджевийцентр» почало проводити тендери нарекламу української освіти, роздавшиза два роки підряди на загальну суму26,41 млн грн.


Третину з цієї суми в2010 році отримала благодійна організація«Місія «Україна-Відома». В той часдержпідприємство і благодійний фондодночасно очолювала Ірина Гагаріна. Влютому 2012 року «Інформаційно-іміджевийцентр» очолила Вікторія Сергієнко,бізнес-партнерка Гагаріної по ТОВ«Ерудит-принт», - сообщается в публикации.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини