MENU

Ярош переконаний, що повернеться на фронт

986 0

Нарешті вирвалися сьогодні з фронту і відвідали Дмитра Яроша у лікарні. Провідник веселий і бадьорий, переконаний, що повернеться на фронт. Вчора переніс ще одну операцію на руці. У нього було дуже тяжке і складне поранення, але завдяки кваліфікованим лікарям, і в першу чергу тому, який надавав йому першу невідкладну допомогу, руку врятовано, і з часом вона буде повністю робочою.

Захоплююсь - без лестощів - його мужністю. Безшабашність Провідника на полі бою, яку ми всі бачили не раз - це дуже багато, але наскільки важче залишатися бадьорим, коли ти фізично у поганому стані! Коли мені свого часу довелося повалятися по лікарнях (зі значно менш серйозними проблемами), була в такому стані, що взагалі нікого, крім найближчих, не могла і не хотіла бачити. А він працює, приймає людей, тримає руку на пульсі, вирішує купу питань, в т.ч. військових. Сьогодні теж дещо повирішували.

Ще й сміється весь час. Розказував, як їхали по дорозі в тумані, і град влучив в 5 метрах від його машини, як її кілька разів перекинуло, як його і хлопців витягали звідти, як із зім'ятої консервної банки. Як вони приготувалися до смерті, але обстріл не продовжився, і їх витягли. Руку майже повністю перебило, а ногу врятував пістолет на стегні - уламок увійшов неглибоко.

Зліва направо: командир ДУК друг Летун, Дмитро Ярош, начштабу корпусу ДУК друг Вольф, голова виконкому ПС друг Палій, один зі старших офіцерів ЗСУ, я. На передньому плані заступник Дмитра Яроша з політичних питань друг Пилипась, який досі пересувається на інвалідному візку після поранення, отриманого влітку на Пісках. На щастя, це в нього теж тимчасово, лікарі обіцяють, що з часом він зможе ходити.

Це ми. Це наші командири. Дивіться на фото, і хай тим, у кого совість нечиста, буде соромно.

Олена БІЛОЗЕРСЬКА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини