MENU

Сергій Мельничук - перша «тушка» нової Ради – журналіст

5033 1

 

«Конфлікти в "Айдарі", провокації проти Міноборони та виключення із фракції роблять колишнього очільника славетного батальйону «першою тушкою в новому парламенті» - пише блогер та журналіст Світлана Поваляєва.

«Як депутат він нічим не запам’ятався, а його заяви про те що він з інтернету керує бойовими операціями "Айдару" – абсурдні. Людина просто забрехалася» - додає Світлана.

 

«Звичайно, ніхто не думав що це буде ідеальний парламент, але була надія що «тушок» у ньому не буде, нажаль ці надії не виправдались. Хоча це може бути більше пов’язано не стільки із самим парламентом, скільки із особистістю Мельничука, який дуже часто звинувачується в участі у корпоративних конфліктах, інформаційному підігруванні Росії та дружбі із одіозними політиками часів Януковича, які наразі намагаються влаштувати йому черговий піар» - на останок підмітила журналіст.

 

Нагадаємо, що фракція Радикальної партії Ляшка виключила зі свого складу колишнього командира батальйону "Айдар" Сергія Мельничука.

Відповідне рішення на засіданні Верховної Ради зачитала віце-спікер Оксана Сироїд вкінці минулого тижня.

 

При цьому Ляшко на своїй сторінці у Facebook написав, що Мельничук став депутатом Ради на його (Ляшка) "горбу", а зараз влаштовує диверсії. Він також не виключив, що за пікетом Міноборони з підпалом шин стоять російські спецслужби.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини