MENU

Пропозиція випробувального терміну генпрокуророві була потоплена в хорі «одобрямсу» - політолог

1380 1

У Верховній Раді відродилися фантоми минулого, серед яких ознаки стилю Віктора Януковича. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише політолог Володимир Цибулько.

“Петро Порошенко і всі хто залагодив конституційну одностайність, включно з Опозиційним блоком, замість обнадіяти суспільство начерком найближчої перспективи, насправді відродили фантоми минулого, серед яких всі ознаки стилю Віктора Януковичеві. А саме: Генпрокуратура і далі займатиметься обслуговуванням інтересів на 50% Банкової, а на решту 50% - олігахічних інтересів; простий громадянин і далі почуватиметься упослідженим; ні президент, ні його генпрокурор не мають ні  плану, ні наміру реформувати ГПУ, і останнє – швидка заміна кадрів  на Різницькій – це найкращий спосіб уникнення звіту до річниці розстрілу Майдану” – зазначив він.

 

“Раціональна пропозиція Олега Ляшка про надання випробувального терміну генпрокуророві була потоплена в хорі всезагального «одобрямсу», і це означає що в парламенті  змінився загальний баланс – олігархічний міжсобойчик стомився гратися у владу й опозицію, і перейшов у глуху оборону перед власним народом і перед тиском європейських партнерів", - додав експерт.

 

Цибулько зазначає, що це дуже "ризикована гра, це гра перед Мінськом, перед черговим раундом ублажання навіженого кремлівського тиранчика".

На його думку фракція Радикальної партії Ляшка та фракції Самопомочі, що зайняли жорстку позицію по голосуванню, фактично виявились реальною опозицією, і дане голосування і лінія котру зайняв Ляшко, дозволяють розвинути успіх і надалі”.

 

“Виглядає так, що нинішнє голосування засвідчило, що вірним майданним принципам, вірним майданному середовищу залишається Радикальна партія, і ба більше  - здається, окрім РПЛ та окремих позафракційних  депутатів, у котрих ще стадний інстинкт не переміг, політичне  представництво Майдану вичерпується. В переддень роковин Майдану дзвіночок дуже насторожливий”, – резюмував Цибулько.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини