MENU

Луцкий отправил проректора НАУ сорвать митинг оппозиционного депутата - Шкиряк

3096 6


Наминулому тижні я зробив заяву в ЗМІ стосовно чергових провокацій кандидатавід  ПР у 222-му виборчому окрузі м.Києвапана Луцького. Власне, креативом вонине вирізняються. Схема стара і зрозуміла.Будь-яким чином зірвати зустрічі звиборцями зі своїм головним конкурентом,опозиційним кандидатом ДмитромАндрієвським.


Але, у минулийчетвер, 27-го вересня, зі сторони штабуПР таки пройшло «ноу-хау». Нам вдалосяідентифікувати особу, що кинувся на Андрієвського, вдався до силовоговтручання, спробував вирвати мікрофоні зірвати зустріч виборців з кандидатомвід Об’єднаної опозиції  ВО«Батьківщина»


Це дужеповажна персона... Виявляється, що це нехто небудь, а сам проректор НаціональногоАвіаційного Університету З ВИХОВНОЇРОБОТИ!!! Ярослав Козачок (На заставцівідео в центрі), власною персоною. 


Дякуємолюдям, мешканцям Солом’янки, які втрутилисяі дуже швидко, самі дали публічну оцінкуцим горе-штабістам і просто їх прогнали.Ну ось так, начеб-то і сказати нічого...Хто не бачив можна ще раз переглянути.


От і думаюсобі, як може виховувати громадянськусвідомість сучасної української молоді,студентів НАУ, майбутньої інтелектуальноїеліти держави  такий проректор...Сором.

 

 

P.S.Одного не розумію, ну невже в керівництві ПР не розуміють, що такими ганебнимидіями, такі от «креативщики» остаточнодобивають і без того мізерний рейтингрегіоналів у Києві. Може варто задуматись?


А фальсифікації, на яківони так розраховують, в Києві непройдуть! Тримаймося, Слава Україні!


Зорян ШКИРЯК



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини