MENU

Підтримати українців у Краматорську разом з Порошенком прилітав французький філософ Бернар-Анрі Леві. ФОТО

1956 1

Трирічній хлопчик ледь не втратив руку від важкого осколкового поранення. Його врятувала матір – накрила дитину власним тілом. Зараз він у лікарні і не знає, що його мами більше немає. Цю історію президентові розповів лікар краматорської лікарні. Звичайно Петро Порошенко не міг цієї ночі не поїхати до Краматорська. Напередодні Мінських переговорів він мусив побачити на власні очі, які шрами на українському тілі залишає Смерч.

Триповерховий будинок, пробитий наскрізь ракетою. Лялька і жіноча сумочка, загублені недалеко від ракетної воронки, десятки покалічених людей на лікарняних ліжках, які не просять про допомогу, вони просять про мир.

Касетна понад метр завдовжки бомба. Хіба їй місце у дворі житлового будинку? Хіба є аргументи, чому Росія постачає таку зброю варварам, і вбиває українців? Такі питання мені поставив французький філософ Бернар-Анрі Леві. Він прилетів до Краматорська, щоб підтримати українців у боротьбі за власну незалежність. Каже, злочини проти людяності, як оцей, обов'язково мають бути покарані.

Сьогодні світ має шанс зупинити агресію Росії проти України. Мусимо ним скористатися.

Святослав ЦЕГОЛКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини