MENU

Світ разом із Україною має продовжувати тиск на Путіна - Тимошенко

1341 2

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко вважає, що світ разом із Україною має продовжувати тиск на Путіна, щоб припинити війну на Донбасі. Про це вона заявила журналістам у кулуарах Верховної Ради.
 
«Путін загнаний у глухий кут. Якби він мав свободу дій, він нікуди б не вилітав і  ніякі переговори не вів», - зазначила вона, коментуючи інформацію в ЗМІ про те, що російський президент начебто вилетів до Мінська.
 
За словами Тимошенко, Путін пішов на переговори «тільки після того, як США заявили, що вони поставлять Україні високоточну зброю, як ціна на нафту знизилася до критичного рівня, як посилили фінансово-економічні санкції проти Кремя».
 
«Ні нам, ні світу не можна розслаблятися. Путін, режим, диктатура та нова агресивна войовнича імперія будуть зупинені для всього світу в Україні. І тому світ, разом із нашою державою має зробити велику справу щодо встановлення миру на Донбасі і припинення окупації Криму», - наголосила лідер «Батьківщини».
 
Вона також зазначила, «ми молимося, щоб Мінські переговори закінчилися миром, але справжнім миром, а не обманом, яким нас «годували» останні місяці».
 
«Мир ми відразу помітимо і відчуємо», - зауважила Тимошенко.
 
На її думку, посилити позиції України в переговорному процесі можливо за рахунок «озброєння української армії високоточною американською зброєю».
 
«Ми, як країна, маємо моральне право на те, щоб Америка поставила нам високотехнологічну зброю, - наголосила лідер фракції.
 
Також Тимошенко впевнена, що незалежно від результатів Мінських переговорів, Україна має відрядити до Сполучених Штатів Америки групу високого рівня з представників президента, парламенту, силового блоку уряду з метою «дотиснути питання, яке знаходиться на межі вирішення, щодо постачання Україні високоточної зброї».
 
«Нам треба добиватися миру шляхом переговорів, але з позиції сили», - заявила вона.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини