MENU

Надя написала Пороху листа, в якому дякує за подаровану надію початку кінця її ув’язнення - дід Свирид

1870 3

На вчорашньому чемпіонаті Європи по ночним бдєніям, який проводився в Мінську, нєсомнєнно не раз звучало ім’я Наді Савченко і звучало в тому ключі, шо Надю нада нємедлєнно освобождать. Трубуванія озвучував Порох, а Меркель і Олланд оте требуваніє дружно підтримували. Шо мичало ботоксне мурло в ответ на требуванія нормандської троїци нам неізвесно, но Порох вчора публічно заявив, що його поінформовано относітєльно скорого звільнення Наді.

Діпутат Госдури РФ нєбезизвесний нам Пушков тут же висказав сомнєнія, бо це все дуже сложно, процедура в Росії дуже строга і вообще… Хотя він, губошльоп, більше всіх в Росії має бути заінтєресован у звільненні Наді. Бо після виходу її на свободу і Пушков і вся його гоп-компанія зможуть літати в Страсбург на сесії ПАРЄ і пити там водку, закусюючи її лягушками. А хряпнувши водочки думать о Россії – как она там, бідняжечка? Сьогодні зранку Хуйло дав пенделя Піськову і той швиденько начав виправдовувати шефа, шо нікакіх-такіх обіщаній Хуйло в Мінську нащот Савченко не давав, а об’ясняв, шо в Росії такий нєзавісімий суд, шо прямо біда. Все це означає, шо Хуйло і далі держить заложніков, доказуючи всьому світові, шо путінське государство обична терористична організація. Дід дякує адвокатам, які прилєжно собирають всі документи, касатєльно діла Савченко – потом в Гаазі вони дуже пригодяться. І напрасно вся ота бандитська шайка, яка імітірує в Росії правосудіє, буде в Гаазі розказувати, шо они ні при чом.

Меж тєм, Надя написала Пороху зворушливого листа, в якому дякує за подаровану надію початку кінця її ув’язнення. Но голодовки не припиняє і зараз, здається, йде шістдесят четвертий день її голодування… Дід чесно скаже – не завідую я Пороху. Дід вообще нікому й ніколи не завідує, но Пороху особенно. І особенно в цій ситуації. Думаю, Порох щиро прагне звільнити Надю і застосовує все можливе. Є в діда підозри, що і варіант із прямим зверненням Пороха до Наді з проханням (чи наказом) припинити голодування зондірувався. Але Надя сказала тверде «ні». А потім повторила оте «ні» своїм мамі. Неслухняне дівчисько… Хоча саме з неслухняних дітей часто виростають справжні герої.

Дід вчора видвинув свою версію, на яких условіях Хуйло може отпустити Надю – після виконання другого етапу договорьонностєй Мінськ-2. А саме – відведення важкої артилерії. Згідно з часовими рамками, це має статися не пізніше 7 березня. Чи станеться – побачим, но дід дуже надіється і на скоре звільнення Наді разом з усіма нашими полоненими. Шансів на це відверто небагато, але вони є.

Невелика вірогідність, шо Мінськ-2 буде виконуватися показатєлєн вже тим, що на підготовку до припинення вогню Хуйло вициганив 3 дні. Сурков у своїй машині привіз в Мінськ двох обізян з ДНР-ЛНР, які на пару з Хуйлом устроїли перед Порохом, Меркель і Олландом битву нанайскіх мальчіков. Тіпа, обізяни видвигають условіє, Хуйло возражає, но обізяни упорствують і Хуйло винуждєн обізянами согласитися. А потом прес-секретар Піськов на голубом глазу розказує, шо «Влядімір Влядіміровіч настаівал на нємедлєнном прекращении огня, но вот Захарченко с Плотніцкім щітают, что раньше 15 февраля нє успеют.

Прішлось согласіться». Не треба буть великим стратєгом чи аналітиком, шоб понять цель отого триденного срока – Дебальцево.

Хуйлу позарез нужен був у Мінську Дебальцевський котьол, но руссіш-генерален жидєнько вкакалися. Хуйло поскрипів зубами, виторгував ще три дня і сказав Шойгу: «Кужугетовіч, бля, шо проісходіт? Хдє Дебальцево? Вот тебе трі дня і шоб котьол був, шонєясно? Кругом, шагом марш, бля». Кужугетович покрив ответственних за операцію генєральским матом, а ті, в свою очередь матєрят ісполнітєлєй. Дальше начинається обичний російський армейський бардак і дід ярко собі представляє разговор офіцера руссіш-войск з камандіром-ополченцем: «Чего сідіш? В бой, блять! Ето ваша зємля, ідітє воюйте!» - «Сам воюй! Вечно ви намі дири затикаєтє, на смерть верную гонітє!». Отак з матом-перематом по раціям і генєральскими требуваніями «Давай-давай!» Хуйло вкриває Донеччину трупами і все ради того, шоб потом торгуваться з хунтою і Западом.

Що насправді проісходить зараз в районі Дебальцево дід коментірувать не буде, бо для цього нужно знать реальну обстановку. Но то, шо до принаймні до 00.00 часов 15 лютого руссіш-окупантен будуть гнати в бой ополченське м’ясо, в цьому нікакіх сомнєній. Тому просто побажаю нашим героїчним воїнам сил, здоров’я і воєнного щастя.

Дід з умілєнієм читає коментарії про результати мінського договорняка з обох сторон і с удовлєтворенієм отмічає, шо таке враження, ніби їх пишуть одні й ті ж люди, лише прапорці коло аватар різні. Недовольних багато з обох боків і всі вони щитають, що це поразка і позорний слів. Тільки з одного боку йдеться про позорний слів України, а з другого – слів ДНР-ЛНР. Епічний срач на ватних форумах про то, шо Захарченко і Плотніцький подписалися под. документом де їхні государственні образованія називаються «отдєльные районы Луганской и Донецкой областей Украины» не може не тішити. Єдине, що успокоює ватніков це то, шо в українських форумах крики про поразку хунти і Запада ще голосніші. Так шо давайте, рідненькі наші панікйори, голосніше голос. Ви несказанно радуєте наших врагов убіждаючи їх в їхній перемозі, хотя ніякої перемоги в Мінську Хуйло не досягнув.

Сільська аналітика придержується того взгляда, шо в ситуаціях, подобних Мінським переговорам, рассуждати в категоріях «перемога - поразка» некоректно. Такі рассуждєнія уводять в нікуди і не позволяють побачити всю панораму епічного протистояння цивілізованого світу з Хуйлостаном. Тут важно розуміти, що це лише один з епізодів війни, головна мета якого в тому буде перемир’я чи ні, і якщо буде, то наскільки тривалим і як воно буде використано. І важливо бачити, шо відбувається за рамками переговоров. Про самі прийняті в Мінську документи дід вчора вже висказався, добавлять зараз нічого не буду, лише повторю, що нічого абсолютно неприйнятного для інтересів України в тих бумажках нема. І це дійсно бумажки, далі виконання перших двох-трьох етапів договорьонностєй діло навряд чи дійде.

Намного важнєє, які висновки зробив Запад після осмотра пацієнта в Мінську. В Хуйла був шанс показати себе в Мінську договороспособним і Запад наверняка угостив би його в такому случаї сладкою пілюльою. Но Хуйло абсолютно тупо продовжує бикувати і в Мінську це було більш ніж очевидно. Обманути Запад примітивними шулерськими прийомами Хуйлу не вдається, а від його цинічної брехні мірові лідери постєпенно звіріють.

Разве бундесфрау Меркель прониклася після Мінська доверієм до Хуйла? Нічуть не бувало. Бідну женщіну, яка провела ніч в одном помещенії з Хуйлом можна лише пожаліти. Тому її заява, шо прийняті в ЄС санкції вступлять в силу 16 лютого свідчить, шо Анжела Хорстовна нічуть не обманюється нащо вменяємості пацієнта. Можна собі лише представити, шо бундесканцлєрін розказує після Мінська Обамі і прочим міровим лідерам і які слова при цьому употребляє. А це означає, шо Хуйло напрасно радується своїм дипломатичним «победам», яких нема, і напрасно його платні «політологи й аналітіки», а также корисні їм дурачки, рассуждають на тему «Путін всех переіграл». Мірові лідєри кажуть Хуйлу – сверни с курса, дуралєй, попереду скелі! Розіб’єшся! Но Хуйло горд, шо Западу не вдається його відговорити і вперто не сворачує з курса. Ну шо ж, тогда да. Тогда Хуйло канєшно всіх переіграл. Посмотрім куда той победун заведе свою ржавую лоханку.

P.S. Да! Надворі в нас п’ятниця 13-те – день, коли закладені в усіх україночках (від маленьких дівчаток до бабусь) відьомські способності многократно посилюються. Дід просить усіх дамочок. відьмочок і бабок йожок: "Поосторожнєє, дівчата. Надіюся, ви знайдете сьогодні отим своїм спосібностям правильне применєніє, направите їх у конструктивне русло і ніхто з близьких та хороших людей не пострадає. Нехай враги страдають, врагів дідові нічуть не жалко.

Свирид ОПАНАСОВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини