MENU

Якщо всі ті грузини такі класні, вмілі, чесні й талановиті, то чому вони не в Грузії? - Положинський

2783 16

От, наприклад, я. Взявся за "Тартак", реорганізував структуру, підвищив мотивацію, покращив загальну якісь роботи колективу, сам співати навчився, форму набрав, пишу хіт за хітом, мене всюди крутять, запрошують на концерти, з турів не вилажу, гонорар росте, популярність розбухає. Коротше, "Тартак" ще не "Океан Ельзи", але стрімко туди прямує. І тут дзвонить мені Фоззі й каже: "Олександре Євгеновичу, а киньте ви свій "Тартак" і переходьте до нас в "ТНМК"! Не головним, звісно, так - помічником-консультантом - але будете отримувати хорошу зарплату і всі учасники групи та наші прихильники будуть Вас любити-поважати!". І я такий - о, клас! Нащо мені той "Тартак" - біжу, біжу в "ТНМК"!...

Ой, ні, якась трохи абсурдна ситуація виходить...

Давайте краще так: "Тартак" дійсно стрімко й успішно прогресує, але Фоззі мене не чіпає, а приходять до мене мої колеги і кажуть: "Саня, ти нас не влаштовуєш - ні як вокаліст, ні як автор пісень, ні як головний в групі. Ми вирішили тебе замінити на більш гідного чоловіка - він і розумніший, і здібніший, і грошей багато має. Приходить той чоловік, і щось кудись популярність "Тартака" поступово дівається... Дурня якась - навіщо хлопцям було міняти мене, явно класного, невідомо на кого, явно мутного, якщо в колективі все добре і всі задоволені? А! Той чоловік просто довго і наполегливо моїх хлопців "обробляв", чесав їм по вухах, подарунки робив, баблом осипав - от хлопці мої й повелися. А я, виходить, лопух - колектив зберегти не зміг, небезпеку прогавив, змію в дім пустив і вся моя успішна робота - коту під хвіст, виявляється.

Так до чого це я?

Може я, звісно, чогось не розумію, але якщо всі ті грузини такі класні, вмілі, чесні й талановиті, то чому вони не в Грузії?! І я зараз не кажу, що вони погані, просто в моїй голові все це якось трохи не в'яжеться.

Олександр ПОЛОЖИНСЬКИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини