MENU

По Єфремову є матеріали про можливе фінансування сепаратизму на Луганщині - Наливайченко

2137 3

Служба безпеки України передала Генпрокуратурі матеріали про можливу причетність екс-голови фракції Партії регіонів у парламенті VII скликання Олександра Єфремова до фінансування сепаратизму в Луганській області. Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на голову Служби безпеки України Валентина Наливайченко. 

"У рамках розслідування кримінальних проваджень і тих підозр, які йому пред'явлено, є матеріали, які передала СБУ, і вони стосуються підозри у фінансуванні сепаратизму в Луганській області", - сказав В.Наливайченко журналістам у Києві в середу, відповідаючи на запитання агентства "Інтерфакс-Україна".

"Усі кримінальні провадження стосовно колишнього депутата О.Єфремова, сконцентровані в Генпрокуратурі, зокрема, передано матеріали, які стосуються службового підроблення, службових зловживань", - сказав він.

Глава СБУ переконаний, що О.Єфремов має відповісти на всі запитання слідчих і має бути притягнутий до відповідальності за всі обвинувачення, які вже пред'явлено та буде пред'явлено згодом.

В.Наливайченко наголосив: "Я підтверджую, що разом із МВС СБУ контролює, щоб він не уникнув правосуддя і сьогодні з'явився в Генпрокуратурі і далі з'являвся в Генпрокуратурі у слідчого, а потім суд".


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини