MENU

Шатке переміріє продовжується, но Запад отлічно розуміє істинну ціну слів Путіна - дід Свирид

3649 0

В ділі Наді Савченко подвижок пока не було, про актуальний стан в її ділі детально розказав Ілля Новіков у інтерв'ю Еху Москви. Адвокат Надії повідомив, серед іншого, цікаві подробиці її затримання, перевезення у Воронеж і подальших дій терористичних організацій, відомих під назвою Слєдственний комітєт РФ та Басманний суд. Надя більше семидесяти днів тримає голодовку і ні на які компроміси не йде, навіть відмовилася від ін'єкцій глюкози. Поки що залізне здоров'я офіцера украінськоі Армії тримається, але довго так продовжуватися не може. Лишається лише сподіватися, що крупіца благоразумія ще десь завалялася в укромном уголке Хуйлової черепушки.

Якби проводилася олімпіада среді мастєров доводити себе до параноїдального ісступлєнія і серед професіоналов всюди бачити ворогів, то сборна Росії брала би всі призові місця з первой же попитки, не оставляючи іншим краінам даже шансу на якуто завалящу медальку. Ну, може ще хтось із украінців би якусь медальку отхватив, бо в нас тоже чимало признаних мастєров закатувать істєріки. Але в Росії це робиться масово, на государственном уровнє і не удівітєльно, шо 70% насєлєнія іскреннє ожидає внєшнєго нападєнія на Расію-матушку. Хотя здорове человечество не престає дивуватися і задавати їм вопрос: "Та кому ви, нахрен, нужні?". Но стьоганниє ватнікі свято убеждєни, шо Расія самая велікая і прекрасная страна, а прокляті американці день і ніч мечтають переселитися із Флоріди в Тамбов.

Метаморфози сознанія находящихся под длітєльним воздєйствієм веселящих газів росіян приводять до того, шо коли в цивілізованих країнах проводяться карнавали і роздають Оскари, у Москві організують сеанси масових істерик під гаслом "Нє забудєм, нє прастім". Хотя єслі їх спитати, шо іменно вони не забудуть і шо саме не простять, в ответ ми чуємо нєчлєнораздєльноє мичаніє. Скудоуміє і косноязичіє лідєров антимайдана даже висміювати неловко. Стадо баранів, одним словом. Дід помнить Москву серпня 1991 року і пригадує величезну кількість світлих, розумних облич. Куди вони всі поділися?.. Натомість вулиці там заполонив якийсь зброд, поведінка якого може визивати позитивні емоції разве шо у професійних психіатрів.

Думаю, коли над територіями Росії будуть втсановлювати режим міжнародного нагляду і зовнішнього управління, украінцям прийдеться добряче потрудитися в тих наглядових місіях. Бо це для іностранців є якісь тайни загадочной русской душі. Для українців ніяких тайн нема, ми їх знаємо як облуплених, і вся ота дурь видна нам, як на долоні. Но стіну все одно треба буде будувати - ну їх к лихому, таких сусідів. Але присматрювать за ними нада буде.

В Україні люди згадували події річної давнини, а в Києві пройшов Марш гідності, на який прибуло много іностранних друзів України. Коли подивитися на список тих імен, стає понятно, шо всі вони лідери європейських держав, які є отлічніками з демократії. Таким образом, ми бачимо, шо і миролюбиві відмінники здатні об’єднуватися в разбойнічі шайки, коли треба дати достойну відсіч отпетому хулігану. Ну і ті лідери тоже прибули в Київ не без тайної мечти підвищити свої рейтинги в глазах своїх ізбіратєлєй. Шо совершенно ясно і ми їх за це осуждать не будемо. Дід потішився, наблюдаючи, як на інтернет-сторінках тих президентів появилися фотки з Майдану, котрі вони постили не без нєкоторого тщеславія. Нехай. Одна з аксіом сільської аналітики гласить, шо єслі політик людина достойна, то карма його на Майдані посилюється. А якщо ні – то наоборот.

І тут чудесний приклад на підтвердження цієї аксіоми нам подає не лише Хуйло, но і його мадярська мандавошка Орбан. Вчора в Угорщині состоялися регіональні вибори. За результатами яких правляча партія ФІДЕС вроді втрачає конституційну більшість в парламенті. Дід ще детально не ознайомлювався з цими результатами, тому пока переказує те, шо пишуть мірові агентства тіпа Рейтера. Єсли це правда і у Веспремі вибори пройшли так, як пишуть мірові газети, то значить Орбан не зможе протягувать через парламент рішення, які йому заблагоразсудиться і зупиняти які небайдужі угорці були вимушені шляхом масових демонстрацій. Як це було у випадку спроби запровадити податок на Інтернет. А якщо дивитися ширше, то дід же предупреждав Орбана – не водися ти з Хуйлом. Дружба з Хуйлом ще нікого до добра не доводила. Даже Собчака і Єльцина, хоть вони йому вроді начальникми були. А яка судьба хуйлососів обикновенних, то тут до бабки не ходи – позорний фінал гарантіруван.

Шатке переміріє на сході України продовжується, но Запад отлічно розуміє істинну ціну слів Путіна. Англосакси пока сердито наблюдають за ходом реалізації Мінська-2, но все більше проявляють недовольство. Госсекретар США Керрі і глава британського форін офісу Хаммонд посікретнічали між собою і согласилися, шо кашу маслом не іспортить. Тобто, санкції проти Росії треба посилити. Керрі также сообщив, шо главврач Обама рішає вопрос про надання Україні оружія.

Обама пока своє рішення не оприлюднив, воно ожидається на днях. Но міністри оборони США і Великобританії в неділю вже переговорили друг з другом і не стали скривать, шо розмова була про Україну. Но про шо конкретно не кажуть, бо то воєнна тайна. Наблюдаєм.

Британці, за дідовими наблюдєніями, давно і с нєодобренієм спостерігають за нормандським процесом і вже рвуться в бой, щоб тут же принять ігру на себе. Про настроєнія в британському політикумі свідчить обсуждєніє в парламенті вопросов ЄС-Україна-Росія, содєржаніє яких таке, шо Хуйлу про них лучше не знать, шоб прожить остаток жизні в относітєльно спокойном нєведєнії. Британци пока ведуть з Хуйлом жестоку ігру, наносячи йому точечні дошкульні удари, на які Хуйло реагірувать не може в силу простого медичного факту – рукі короткі. Зато терористична організація Роскомнадзор нанесла удар по тому, то кого ближче – по Польщі. Заборонивши імпорт польської мясної продукції. Варєная рєпа і квас постєпенно завойовують міцніші позиції в раціоні пітанія широких слойов ватної біомаси. Так держать.

Минулий тиждень додав фактів на підтвердження гіпотези, шо Недоросія нужна була Москві для того, щоб проводити свої внутрішні разборки за предєлами Росії. Ізначально в планах було випускніє дурного пару і фізічеське устранєніє наіболєє р'яних і буйних, но зараз це вже перерождається в бойню між русскімі і нєрусскімі. А ліца нєрусской національності, кстаті, начинають брати верх і інтернет облетів зачотний сюжет, у якому якут брутально ізбіває труслівого москвича. І вкладає в каждий удар усю багатовікову ненависть корінних народів сєвера до московських поработітєлєй. Можу собі лише уявити, яке удовольствіє отримали від тої сцени всі якути і як зросло їхнє національне сознаніє. Кроме того, нєкоторі удари ногами отой якут проводив, вкладаючи в них усю лють провінційної Росії, яка ненавидить зарозумілих масквічей. Тому Недоросія - це той фурункул, де зібрався гній отруєного злобною пропагандою російського організму. І нехай би вони там друг друга били, істязали і протівоєстєственно пользувалися друг другом хоть по два рази на день, лиш би до нас не лізли. Но до нас вони лізуть, і теракт у Харкові - той злочин, за який мусить бути жорстока розплата. Хунта вроді продемонструвала швидку й жорстку реакцію, будем надіятися, шо виконавці теракту будуть показатєльно покарані. Даби нєповадно було.

Пацієнт Хуйло востаннє був замечен у минулу п’ятницю на торжественном сабантує по случаю празніка, посвящонного епічним звіздюлінам, які вигребла под Нарвою новорождьонна красна армія від кайзерівської воєнщини 23 лютого 1918 года. В Росії обожають празнувати всякі пораженія ілі, наприклад, об’являти неприступними для врагов міста, які тільки лінивий не захватував. А воєнно-морське іскусство російських флотоводців залежить ісключітєльно від вміння бравого адмірала затопити свої кораблі. Під удівльонні взори іностранних адміралів і матросів. Так було від Нахімова і від крейсера «Варяг» аж до подводної лодки «Курськ». Ну, в общем, Хуйло поздравив своїх воєнних з празником, напомнив їм, що на них з могил дивляться знамениті полководці прошлого, а потом тихо злиняв та ісчез з радаров. Дід даже гадать не хоче як проводив виходні отой педофіл всєя Русі.

Кстаті про разні олімпіади. Дід оце подумав, шо єслі би в світі проводилися олімпіади среді професіональних обвінітєлєй, то тут збірна України не оставила б нікому в світі жодних шансів. Всі медалі були б наші, даже без допінгів. Отут нам равних на планеті нема. Украінець, коли, появляється возможность когось у чомусь звинуватити, сразу преображається - очі горять, на щоках рум'янець, вибух натхнення і людина чуствує, шо живе не напрасно. Даже повода особо не нужно, це у нас в крові. Не случайно, кстаті, даже Сталін коли призначав главного обвінітєля від СССР на Нюрнберзький процес, довго не думав і призначив на цю ответственнєйшу должность українця Романа Руденка, которий родом з Носівки, що на Чернігівщині. Падлєц отой Руденко був редкий, но в справі обвінєнія равних собі не знав. Тому до цих пір його виступи в Нюрнберзі слухачі юридичних академій по всьому світу ретельно вивчають і заздрісно при цьому зітхають. Можу собі уявити, який всесвітній фурор будуть викликати виступи украінського прокурора на процесі над Хуйлом в Гаазі. Але для цього спочатку треба перемогти, що вимагає від нас хоча б іноді більш конструктивних підходів до актуальних питань тєкущей войни.

Свирид ОПАНАСОВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини