MENU

У конфлікті Порошенко-Ляшко щодо Гонтарєвої, суспільна думка буде на стороні другого - політолог

4830 0

“Питання обвалу національної валюти є одним із найбільш зрозумілих і близьких для кожної української родини. Фактично у всіх упали реальні доходи та купівельна спроможність. Багато хто відчув на собі складнощі від неможливості офіційно купити валюту протягом багатьох місяців. Тому суспільна оцінка діяльності Голови Нацбанку є однозначною і негативною” – зазначив політолог Вадим Карасьов.

 

“Дещо дивно, що Президент пожертвував фігурою Яреми, проте тримає на посаді Гонтарєву. Більше того, Президент публічно вступився за неї на засіданні Ради реформ і вимагав вибачень. В той же час на парламентських слуханнях Ляшко в черговий раз жорстко " наїхав" на Голову Нацбанку.

 

В конфлікті Ляшко-Гонтарєва, а точніше в конфлікті Порошенко-Ляшко щодо Гонтарєвоі, суспільна думка буде однозначно на стороні Ляшка, який в черговий раз набирає бали підтримки в якості "народного політика, відстоюючи прості та зрозумілі для вісх істини", – додав експерт. 

Нагадаємо, що вкінці минулого тижня Ляшко радикально вимагав від голови НБУ піти у відставку, через невдалу політику Національного банку.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини