MENU

ТОП-5 возмутительных законов, которые приняли под шумок борьбы с гомосексуализмом

1136 0

Скільки віртуальних борців із гомосексуалізмом розвелось, що аж страшно. І поки ви тут обговорюєте - добре чи погано, що кілька нафталінових депутатів заборонило поцілунки-обнімашки одного хлопця з іншим, учора Рада наприймала куди цікавіших законів.

1. Дозволили продавати землю іноземцям. А ще іноземним державам та міжнародним організаціям, які мають подати відповідне клопотання до уряду.

2. Дозволили Азарову позичати більше для держбюджету. Передбачається надання права уряду збільшувати розміри держзапозичень у разі необхідності покриття тимчасових касових розривів держбюджету для забезпечення виконання програм соціально-економічного розвитку. Це до слова, та стаття, за яку Азаров раніше пресував Юлію Тимошенко та екс-голову Держказначейства Тетяну Слюз.

3. Схвалили електронні паспорти. Зрозуміло, що сама ідея хороша. Але накращою вона буде для відомого консорціуму ЄДАПС, яка за неможливості інших компаній взяти учать у тендерах, виграє усі держамовлення на виготовлення паспортів. А це сотні мільйонів доларів.

4. Дозволи Азарову набрати в Німеччини кредитів на суму 18 млн. євро. Коли і чим віддавати будемо - невідомо.

5. «Підкинули» місцевим бюджетам більше мільярда гривень напередодні виборів. Можливо, щоб очільники райдержадміністрацій і міськрад поактивніше агітували за партію влади.

А ви там переймаєтесь, хто з ким у ліжку кувиркається.

 

Marina Daniluk-Yarmolaeva‎

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини