MENU

В матеріалах газети «Вєсті» журналістськими стандартами і не пахне - експерт

2116 0

Матеріали газети "Вєсті", яку щодня роздають на у великих містах коротко прокоментувала директорка Інституту масової інформації Оксана Романюк

Беру другий день підряд на розкладках газету Весті, аналізую. Журналістськими стандартами і не пахне, вибачте. На першій сторінці по центру кричить крупний чорний шрифт - "Банкірам угрожают расправой из-за курса гривни!" В самому тексті статті - ЖОДНОЇ розшифровки заголовку, то хто ж погрожує розправою? Збоку є коротка врізка, під такою ж назвою, де стверджується, що невідомі банкіри почали носити травмати, побоюючись "розправи" від якихось міфічних фіндиректорів незрозумілих компаній без назв. Джерело інформації - "такую историю рассказали Вестям в нескольких банках". Сильна інформація, правда?)) 

Ідемо далі, стаття "Еда в детских садах: прозрачній хлеб і нет мяса". Автор посилається на якихось ефемерних киянок без прізвищ, та форумчанку в інтернеті, і стверджує що в дитячих садках тижнями немає навіть курячого мяса, риби, закінчується цукор! Під це підводиться коментар чиновника, який каже що треба збільшувати фінансування харчування. Де друга точка зору? Де похід журналіста в дитсадок, фотографія меню? Вибачте, але мій власний син ходить у державний садочок, де щодня є мясо, і харчування цілком різноманітне і пристойне. Сьогодні у них курячий суп і плов на обід, наприклад. 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини