MENU

Аналізувати висловлювання Єфремова буде відома українофобка і шовіністка

2309 0

Після того, як я почула, що експертом висловлювань Єфремова, що містять ознаки розпалювання міжнаціональної ворожнечі, є лінгвіст Ірина Зайцева, я зрозуміла, що його арешт -- це театралізована вистава. 

Ірина Зайцева -- людина Єфремова, відомий на Луганщині українофоб і шовіністка (саме за цю ознаку її свого часу взяв у своє міністерство Дмитро Табачник - спочатку своїм заступником, а потім директором Українського центру оцінювання якості освіти). Ще 2003 року вона очолювала Луганську обласну організацію партії «Русско-украинский союз», пізніше стала членом Партії Регіонів. Як депутат обласної ради двох скликань, активно просувала державний статус для російської мови і захищала виключно її, зводячи українську нанівець. 2007 року вона була головним промотором створення в Луганську єдиної на всю Україну російськомовної гімназії (цю гімназію відкривали за безпосереднього сприяння тодішнього мера Москви Юрія Лужкова), де поглиблено вивчали російську мову, літературу і культуру, а історію вчили за подарованими Черномирдіним підручниками «Страноведение. Россия. Путешествие по Руси и России во времени, пространстве и языке».

Зверніть увагу, пані-товариш Зайцева народилась і виросла у дєрєвнє Поной Саамського району Мурманської області, але ніколи не захищала свою рідну саамську мову, а виключно "вєлікій і маґучій", училась в аспірантурі в Москві, обидві дисертації захищала теж у Білокам'яній.

Тож ті, хто запросив Ірину Зайцеву в якості експерта щодо висловлювань Єфремова, прекрасно знали заздалегідь, який висновок вона зробить -- висновок явно не на користь України.

Тепер зрозуміло, чому Єфремов так зухвало й самовпевнено поводиться -- бо знає, що суд винесе йому виправдальний вирок.

Iryna Mahrytska


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини