MENU

Прес-конференція щодо стану народного депутата Надії Савченко

4757 0

Сьогодні, 25 лютого, відбулася прес-конференція лідера фракції «Батьківщина» Юлії Тимошенко щодо стану народного депутата, члена ПАРЄ Надії Савченко та її заклику підтримати  глобальною акцією 1 березня.

Лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко закликала всіх громадян України та світу першого березня провести спільну акцію на підтримку народного депутата, члена ПАРЄ Надії Савченко та спільну молитву за Україну, за мир і за Надію.
 
«Ми просимо всіх, хто зможе 1 березня, о 13.00, прийти на Софійську площу і спільно помолитись за Україну, за мир і за нашу Надію, щоб вона в ці важкі дні, коли її життя знаходиться на межі, відчула підтримку», - заявила політик.

Надія Савченко, яка незаконно утримується в Росії, у своєму листі закликала всіх вийти 1 березня на глобальну акцію підтримки. Текст звернення Надії оприлюднив у своєму "Твітері" адвокат Марк Фейгін.


«Несказанно дякую вам за все, за всю підтримку, боротьбу, яку ви за мене ведете», - зазначила вона.

Савченко наголосила, що не задаватиметься, адже бореться «не тільки за себе, але й проти системи, яка калічить і вбиває тільки тих, хто її боїться...»

«Українці вже показали світові приклад Революції Гідності і як боротися зі злочинною владою. А зараз мені та й усій Україні доводиться боротися ще й з безчинною владою сусіда!» - зазначила українська льотчиця.



Савченко голодує вже 74 дні, і як стверджує її адвокат Фейгін, «здоров'я Надії погіршується».

«Так що у нас мало часу для її визволення. Надія відмовляється припинити голодування», - повідомив Фейгін.

Нагадаємо, фракція «Батьківщина» звернулася до учасників переговорів щодо врегулювання конфлікту на Сході України в «нормандському форматі» з проханням у першорядному порядку вирішити питання негайного звільнення народного депутата України, члена ПАРЄ Надії Савченко.

Сьогодні у Києві біля посольства Російської Федерації пройшла акція «#FreeSavchenko» на підтримку незаконно ув'язненої української льотчиці.

Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини