MENU

Про економічний потенціал України

3502 0

Я дуже довго вивчаю досвід найбільших компаній світу — як вони розвивалися і досягли таких результатів. Це була не корупція чи нечесна праця. Вони фокусувалися на успіхові, перемозі, розвивали таланти людей і були наполегливими.

Майбутнє за високими технологіями. Сила України у ІТ-галузі — це аутсорсинг інформаційних технологій, створення та супровід програмних продуктів.

Українські ІТ-компанії можуть легко конкурувати з розробниками програмного забезпечення у світі. Але ця галузь повинна зрости у 10-20 разів. Тому завдання України — переформатуватися із постачальника у виробника.

Ще одна ніша, яку може освоїти Україна, — ціннісна складова. Ви не уявляєте, як Захід зголоднів на етичні, моральні підприємства. Через занепад релігії ми спостерігаємо кризу духовності. Люди шукають не просто роботу, а місце, де вони почуватимуться гідними. Уявімо, що за чотири-п’ять років у світі з’явиться декілька всесвітньо відомих українських якісних підприємств, які народилися в унікальному середовищі, мають високий рівень, де етично ставляться до своїх працівників, клієнтів, громад. Як тоді світ буде думати про нас? 

На мою думку, цього року Україні критично важливо сфокусуватися на таких речах: усім масово вчити англійську; вивчати, як провідні підприємства досягли успіху, і робити як вони; бути в курсі передових технологій, змін, політики; розвивати вільну пресу; вивчати та впроваджувати досвід країн, які успішно провели реформи і досягли значного прогресу; викорінити корупцію.

Сливоцкий Адриан


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини