MENU

Як відрізнити провокацію від протесту

3830 0

Людоньки, я просто в шоці. Ви кого захищаєте? Ну ладно Аваков - він чиновник, а ви? Ви бачили цих "валютних зайомщиків"? Я б їм 20 гривень не позичів, навіть, за нинішнім курсом. Хіба не видно, шо там ноги Медведчука ростуть зі всіх сторін, як не підійди.

Ні, я розумію, що там є реальні люди, які попали з валютними кредитами. Але, на Донбасі також є реальні шахтарі і трактористи, які вступили в ополчєніє. Усі решта - найманці і російські військові. Так само і тут.

Ну і згадайте, скільки разів ВР голосувала за мораторій на виселення, а ці зайомщики цілодобово вещають на UBR, що їх з малєнькім рєбьонком виселяють з хати, за яку вони уже заплатити тіло кредиту.

Вимога 5,05 - повністю нереальна до втілення. Так само, як і не реально повернути ті часи, коли у Києві квартира коштувала стільки, скільки Opel Kadett з пробігом.

Ви знаєте, що я не фанат Авакова, чи Порошенка, але єдине, з чим я можу погодитися - що не треба було їх чіпати. Ви ж розумієте, що війна іде гібридна.

Проросійські сили уже не ходять з георгіївськими стрічками і не закликають Путіна. Вони добре замаскувалися під білі балаклави, "радикальних активістів" і "валютних зайомщиків". Вони добре замасковані для неозброєного ока, але погано для того, хто уважно за всім стежить.

Я не кажу, що протестувати не потрібно. Потрібно. Але з реальними вимогами і з реальними організаціями, а не канторами, які взялися нізвідки, але уже мають красіві прапори і сотні прихильників зі своїми авто. Автомайдану для цього знадобився не один місяць. І головне - уважно дивіться. Насправді, розрізнити провокацію і протест дуже навіть не складно, якщо трохи постаратися.

Юрій ПАЛІЙЧУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини