MENU

Ляшко заволодів золотою акцією в парламенті - політолог

2049 0

“Голосування за зміни до пенсійного законодавства показало, що фракція Радикальної партії Ляшка отримала золоту акцію. Про це заявив політолог Володимир Цибулько виданню Kyiv.Press.

 

"Батьківщина" пішла в різку опозицію до уряду Яценюка. В БПП сформована внутрішня фронда і це не дає гарантій отримання повного пакету голосів. А дисциплінована фракція РПЛ таким чином із своїми 21 голосами отримала змогу вимагати поступок при розгляді принципових законопроектів” – переконаний він.

 

“Так, під час обговорення пенсійних реформ ще на етапі консультацій з урядом і на Раді коаліції саме Ляшко добився відмови від підняття пенсійного віку чоловікам до 65 років.

 

Уже на етапі підготовки економічного пакету Радикальна партія внесла правки до пенсійного закону, і таким чином зберегли норму, що працюючі інваліди, чорнобильці, учасники війни - отримуватимуть 100% пенсій.

 

Так само зберегли пенсії працюючим військовим пенсіонерам, що важливо бо багато з них зараз воюють в АТО.

 

Держслужбовцям, депутатам, суддям, прокурорам працюючим - пенсія не виплачується. Прокурорам, суддям, депутатам - з 1 червня всіх на загальну систему нарахування пенсій – добилась фракція Ляшка” – додав експерт.

 

“Як підсумок - тепер щодо кожного принципового законопроекту уряд проводитиме спеціальні консультації з РПЛ, яка має свої програмні вимоги та добивається їх виконання” – резюмував Цибулько.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини