MENU

Вночі терористи обстріляли Широкіне

5660 0

Сектор "М". Сьогодні, близько 3-ї години ночі російсько-терористичні війська знову здійснили мінометну атаку на позиції сил АТО в Широкіному. Здебільшого снаряди лягли в приватну частину населеного пункту, зруйновано кілька житлових будинків. Бійці "Азову" завдали удар у відповідь на погашення вогневих точок ворога. Серед наших воїнів та мирних жителів втрат нема. На інших ділянках південного фронту обійшлося без важких боєзіткнень і було відносно спокійно. Втім, провокації з боку бойовиків із застосуванням стрілецької зброї, тут не припиняються...

Кремль грубо порушує усі "Мінські домовленості" щодо відведення важкої техніки за лінію розмежування і нарощує сили в зоні конфлікту. Російські терористи продовжують передислокацію своїх підрозділів та накопичення важкої техніки: танків, РСЗВ, БТРів, ствольноі артилерії і САУ. Зокрема, ворог концентрується на маріупольському, донецькому та артемівському напрямках. За інформацією місцевих жителів, вчора ввечері в Горлівку прибуло близько 15 нових російських танків з екіпажами ЗС РФ. Крім того, кількість військовослужбовців регулярної російської армії та найманців щоденно збільшується на всіх ділянках в периметрі лініі фронту. 

Підрозділи сил АТО утримують всі свої позиції на рубежах оборони і готові дати гідну відсіч у разі агресії російсько-терористичних військ.

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини