MENU

У Києві мережа кафе заборонила пускати клієнтів у військовій формі

3078 0

У Києві мережа кафе заборонила пускати клієнтів у військовій формі.

Мережа «L`Kafa Cafe» заборонила пускати в заклади українських військовослужбовців у формі, щоб «не заважали відпочивати людям». Як написала на своїй сторінці у «Facebook» киянка Оксана Зайцева, військовослужбовця дев'яносто третьої окремої механізованої бригади не пустили в кафе цієї мережі.

«Здрастуйте, хочу попросити допомогу в пошуку свідків або допомогу ЗМІ, які зможуть розкрити кричущий прецедент з військовослужбовцем у формі з відзнаками 93 окремої механізованої бригади, що стався в ніч з 2 на 3 березня в кав'ярні «L`Kafa Cafe» на Мишуги, 7. http : //lkafa-cafe.com.ua/.../lkafa-cafe-lounge-karaoke-ул-мі.../», – написала вона.

За її словами, у кафе пояснили своє рішення тим, що «військовослужбовець у формі заважатиме відпочивати людям».

«Військовослужбовець 93 бригади Андрій, корінний киянин, пішов добровольцем захищати країну ще влітку 2014 року, на цей момент перебуває на ротації в рідному місті.

Пізно вночі, а точніше о 00:30 2 березня, друг Андрія запросив його у вищевказане кафе. При вході в зону караоке адміністратор та охоронець перегородили вхід і оголосили, що вхід військовослужбовцям у формі заважатиме відпочивати людям! Вдумайтеся над формулюванням – Воїн, який гордо носить свій мундир, Воїн, який гордо носить на мундирі всі відзнаки та має на це повне право, Воїн, який ціною свого життя і ціною загиблих товаришів, які вже ніколи не зможуть повернутися в рідне місто, буде заважати відпочивати людям!» – йдеться в повідомленні.

«Так як Андрій в першу чергу ЛЮДИНА і в другу чергу – освічений та інтелігентний ОФІЦЕР, він не скандалив, а запропонував уважніше подивитися документи, звернути увагу на те, що форма чиста і випрасувана, і він особисто і його друг не бачать причини, за якими їм забороняють вхід до закладу. Але адміністрація була непохитною, при цьому в розмові була кинута фраза, що це правило у всій мережі «L`Kafa Cafe».

Цей прецедент не вкладався в голові, й Андрій вирішив перевірити, чи працює це правило в іншому «L`Kafa Cafe» по сусідству вул. Княжий Затон, 2/30 

http://lkafa-cafe.com.ua/.../lkafa-cafe-lounge-karaoke-ул-кн.../ 

І, ви не повірите, виявилося, що працює!» – обурюється киянка.

Також у своєму повідомленні жінка пише: «Велике прохання, підкажіть, будь ласка, де і як ми можемо голосно розповісти про події й отримати відповідь від керівництва мережі закладів про так зване правило?».

Lyudmila Chayka


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини