MENU

Для тих, хто пише, що після Революції нічого не змінилось

7787 0

От були вибрали Януковича. Ну всім ж ясно - бандит, зек, буде красти. Крав? Крав! Всім похер. Віджимав? Віджимав! Всім похер. Армію розвалювали, агентуру на пости з Московії ставили? Ставили. І всім було похер. Танцюють всі, Х-фактор, Україна має таланти, КВН. Шо його критикувати, як він бандит. Так було? Так.

От вибрали Порошенка. Війна? Війна. Обороняємось? Обороняємось. Мали армію - ні. Армія розвивається, кредит таки вицарапаєм якось, у світі нас зустрічають. Є проблеми - звісно, купа, буде ще більше. Бери себе, іди допомагай вирішувати. В чому різниця з тим, що було раніше? У тому, що при Янику ми всі знали - ситуація йде до сраки, і нічого хорошого не буде. І то була щира правда. Тепер, скинули, обрали, давайте працювати спільно. Але ж ні. Тепер всі сперечаються: як так може бути, щоб в нас щось розвивалось в країні у потрібному напрямку? І давай - там не то, там не то, а нікого не садять, а де реформи, а чому гривня падає. Пофігу, що з судами тільки почали розбиратись, пофігу, що суди клали з прибором на всіх, без різниці, що гривню штучно тримали до того. Крик - НЕМА ЛЮДЕЙ, ДОЛУЧАЙТЕСЬ! А ні, а давайте ще тих, хто долучився в гівно, головою, мокнем так, щоб іншим не захотілось, бо ну не може ж бути так, шоб хтось шось робив у вірному напрямку! А от ті, вони, які пишуть шо ніц не змінилось, шо все жахливо - оті - так, вони герої, в президенти їх, вони кажуть правду, в нас нічого не може бути добре ніколи - ну така ж психологія, хіба ні? 

Поборемо гетьманщину, незважаючи на все, на всі спірні моменти, які є і будуть, проблеми, недоліки і т.д.? Аби захотіли. Ху*ло ніхто, Росія ніщо. Ми сила. Сила, яка може знищити гебню, а може знищити сама себе. 

От не такі вони, ну не Януковичі, з ним все було ясно, а ці ніби претендують на те, що нормальні, а ми не віримо, а давайте весь час будемо тільки доводити, що вони не кращі, у нас так до*уя часу, давайте його використаємо на ниття, давайте кожен кожному буде говорити - а ось тут ти не такий, тут не вірно.

АБО. Або вибрали, об'єднались, і разом єдиним фронтом. Проти ворога. Сильного. Який у Кремлі.

Львівський Батяр


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини