MENU

Депутати Київради хочуть створити комісію, яка розбереться з нелегальною рекламою в столиці

2923 0

ДемАльянс провів другий рейд вулицями столиці й виявив понад 20 тис. квадратних метрів нелегальної реклами. Цього разу перевірили центральну частину міста. Сотні щитів, банерів та інших рекламних конструкцій поза законом.

Київ потонув у рекламі. За нею неможливо розгледіти місто. Тіньовий ринок зовнішньої реклами годує корумпованих чиновників і вбиває легальний бізнес. Масштаби зловживань колосальні.

Сьогодні ДемАльянс зареєстрував проект рішення Київради про створення Тимчасової контрольної комісії. Маємо намір перевірити виконавчий орган та профільні комунальні підприємства в сфері зовнішньої реклами. Проект виноситиметься, як невідкладний, для розгляду на пленарному засіданні 19 березня.

До комісії увійдуть депутати від Батьківщини, Демократичної партії, Радикальної партії, Самопомочі, Свободи та позафракційні. Однак, до порядку денного проект про її створення потрапить лише тоді, коли за це проголосує УДАР-Солідарність. Майже дві третини залу Київради сьогодні їхні.

Я звертаюсь до Віталія Кличка. Я розумію, що створення тимчасової контрольної комісії з перевірки структурних підрозділів та комунальних підприємств, якими керують представники його команди, питання чутливе. Проте, немає іншого шляху завдати по-справжньому нищівного удару по корупції в столиці.

Ми робимо це для того, щоб звільнити Київ від нелегальної реклами.

Ми робимо це для того, щоб за розміщену рекламу кошти йшли до бюджету, а не до кишень корумпованих чиновників.

Ми робимо це для того, щоб у столиці був конкурентний ринок зовнішньої реклами зі зрозумілими й однаковими для всіх правилами.

Ми робимо це для киян.

----------------------

Тепер на вулиці Петра Сагайдачного можна побачити небо

Василь ГАЦЬКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини