MENU

Агенти впливу Кремля фонтанують провокаціями проти України

6707 0

Агресор здійснив чергову провокацію проти держави Україна! П'ята колона, агенти впливу Кремля проводять проплачений мітинг в центрі Києва. Руками зрадників України, членів злочинно-терористичного угрупування у ВР - "оппоблок", здійснюється спецоперація ГРУ-ФСБ з дестабілізації внутрішньої ситуації в країні.

Москва кинула на цей антиукраїнський "спецпроект" під назвою "нова руська весна" величезні кошти. Використовуючи складну соціально-економічну ситуацію, що викликана війною з РФ, кремлівські прихвостні, за наказом путіна, здійснюють відкриту інформаційну диверсію проти України. За 80-100 гривень вони намагаються купити совість людей і підірвати внутрішню безпеку країни. Це злочин проти держави, за який вони повинні нести сувору кримінальну відповідальність! Повністю підтримую ініціативу мого побратима Антона Геращенка щодо змін в КК України і впровадження покарання за організацію проплачених мітингів.

3-5 років тюрми! Це ганебне явище потрібно раз і назавжди викорінити! Вчора вони виходили "проти мобілізації" та з "батальйонним братством", сьогодні ці "пацифісти" йдуть до АП та КМДА, завтра підуть "розхитувати" під МО, післязавтра під МВС, а результат - брехлива картинка для кремлівсько-терористичних ЗМІ, з відповідними коментарями. З цим потрібно закінчувати! Переконаний, що вже найближчим часом, ВР повинна ухвалити рішення про позбавлення депутатської недоторканності членів організованої антидержавної банди "опозиційний блок": Бойка, Добкіна, Папієва, Бакуліна, Шуфрича та інших одіозних путінських прихвостнів.

Державні зрадники, поплічники тероризму та корупціонери межигірського диктатора повинні сидіти за гратами! СБУ, ГПУ і звичайно МВС, повинні здійснити всі необхідні заходи щодо недопущення путінських провкацій з метою внутрішньої дестабілізації в країні! Баста! Країна у війні, жарти в сторону! І останнє. Ні в якому разі не плутати грішне з праведним. Це не політичні переслідування за інакомислення, це захист інтересів держави! Захист нашої свободи, незалежності та цілісності України. Зрадників та сепаратистів, карати нещадно - тюрма! На мій погляд, інших варіантів бути не може.

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини