MENU

Гройсман так і не підписав закон про заборону російських серіалів

4796 1

Голова Верховної Ради так і не підписав закон про заборону ворожих російських фільмів і серіалів! ‪#‎Телеокупація‬ ‪#‎РосійськеВбиває‬

Ми глибоко обурені тим, що Голова Верховної Ради Volodymyr Groysman досі так і не підписав закон 1317 про заборону ворожих російських фільмів і серіалів, йдеться в зверненні, розміщенному на сторінці Бойкот російського кіно. З моменту ухвалення закону минуло вже більше місяця! Але пан Гройсман, вочевидь, керується не українськими національними інтересами, не вимогами українського суспільства, а інтересами проросійських маріонеток у Верховній Раді. Своє непідписання закону 1317 пан Гройсман пояснює тим, що регіонали Папієв та Бойко внесли постанову про скасування цього закону, і допоки постанови не розглянуто, закон не можна підписувати. У день розгляду постанови один з її авторів, Папієв, не з’явився до зали ВР — це дозволило панові Гройсману перенести її розгляд на наступну сесію, хоча другий автор постанови, Бойко, за свідченням депутатів був у залі. Виходить, що будь-який регіонал може загальмувати будь-який незручний для Кремля закон. Це неприпустимо! Хіба можна цьому потурати?

Крім того, остаточної редакції закону 1317 так і не оприлюднили на сайті Верховної ради, як це заведено робити з усіма ухваленими законами. Це свідчить про те, що із законом відбуваються якісь маніпуляції. З огляду на вищенаведені факти, ми маємо підстави вважати, що вже ухвалений закон нишком намагаються пом’якшити та зробити прийнятним для кремлівських господарів Окупаційного блоку.

Вимагаємо припинити будь-які маніпуляції із законом 1317, оприлюднити та підписати його у неспотвореному вигляді! Громадськість пильно стежить і не дозволить і далі годувати українців російськими телевізійними помиями!

Це звернення ми залишили на сторінці пана Гройсамна — за посиланням: https://www.facebook.com/permalink.php…

Закликаємо усіх українців не мовчати, підтримати наше звернення лайком і самим активно висловити свою позицію на фб-сторінці Голови ВР.

Бойкот російського кіно


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини