MENU

У Києві тітушки невдало напали на волонтерський склад. ВІДЕО

11653 1

Сьогодні, 16 березня, в 9-й ранку на волонтерський склад С14 по вулиці Стальського, 24 на Воскресенці приїхали представники КП "Дирекція" щодо з'ясування питань аренди з власником, що передав своє приміщення волонтерам. 
В цей же час на місце прибув мікроавтобус "Вольксваген" з якого вийшла група осіб та пішла до ларьків. Коли частина з них повернулася, волонтери центру підійшли до осіб поцікавитися хто вони і з якою метою тут перебувають. На чоловіках було помітно під куртками бронежилети. Але у відповідь вони почали хамити. При спробі їх сфотографувати напали на волонтера. Один з нападників дістав пістолет. Після чого з приміщення на допомогу вибігли активісти. Вони нейтралізували нападників та вибили з рук зброю. Частина нападників утекла, але вдалося зловити одного зі сумнозвісних компаньйонів Вадима Тітушка по справі нападу на фотографів 18 травня 2014 року.
Коли прибула міліція з'ясувалося, що частина з нападників є співробітниками ДНД, що раніше входила в Дніпровську громадську варту. 
Це не перший візит різноманітних угрупувань на волонтерський склад С14. Хоча волонтерський пункт знаходиться в глибині житлового масиву на окраїні Києва, практично щомісячно приходять представники різних ДНД та самооборон зі спробами захопити приміщення. Вочевидь цього разу вони спробували перейти до агресивних дій. 
Приміщення в яке запросив орендар волонтерський центр пустувало декілька років. Перед тим там розташовувався генделик. Центр діє півроку і займається допомогою бійцям батальйонів ОУН, "Азов", "Київ-2", ДУК, батальйону НГУ імені Кульчицького, а також 54 окремого розвідувального батальйону.
Сторінка волонтерського центру - https://www.facebook.com/center.c14?fref=ts

Sich Ukraine


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини