MENU

СБУ має негайно затримати провокаторів у Костянтинівці - журналістка

9489 25

Так, винні у смертельному ДТП в Костянтинівці мають бути покарані. Але СБУ зобов’язана НЕГАЙНО затримати і тих провокаторів, які прямо зараз піднімають там людей на бунт проти української армії. Якщо порядку у зоні АТО не буде, росіяни будуть провокувати подібні «бунти» повсюди на "сірій території".

Костянтинівка Донецької області знаходиться в тилу, на українській території. Але місцевим мешканцям сьогодні явно захотілося «руського міра». Після жахливого ДТП за участі українського БМП, яке призвело до загибелі дівчинки і поранення її матері з грудним немовлям, мешканці Костянтинівки піднялися на бунт проти української армії. 

На даний момент підпалений вхід до гуртожитку місцевого технікуму, де облаштована казарма ВСУ. Натовп оточив також будівлю школи №7, де знаходиться військова частина. Спалили військовий "бобік" та автобус ВСУ.

Вже зараз звучать заклики: «Захарченко, врятуй Костянтинівку!», «Гнати бандерівську скотину до Києва!». Очевидно, що ситуація розігрівається зовні. Вата не розуміє, що ВСУ захищають її від бандитів. Вата хоче гострих відчуттів. А прості люди йдуть за натовпом.

Винних у ДТП вояків треба суворо покарати. Але ті, хто зараз там кричить "гнати бандерівців", також заслуговують на покарання. Це ті люди, які у свій час вистрелять нам у спину. Виявляти і знешкоджувати їх - завдання Служби безпеки України.

Тетяна ВИСОЦЬКА, журналістка


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини