MENU

Надто багато Порошенко хоче запхнути процедур в один день - думка

3869 0

Канал "Рада" корисно дивитися завжди, але сьогодні, думаю, буде ще й надзвичайно цікаво.

Наприклад так, як щойно Сергій Каплін з БПП лизав п'яту точку президенту, навряд чи хтось до нього робив. Бо вже і героєм оголосив, і нобелівську премію миру пообіцяв. А разом з тим наговорив ще цілу купу феєричних заяв - і кількість депутатів зменшити, і кількість райрад зменшити, і так аж до вимог до Європи допомогти Україні ввести смертну кару для корупціонерів.

В цілому ж засідання не розпочалося, що було очікувано - надто багато Порошенко, в рамках свого з Путіним процесу розчленування України, вирішив сьогодні запхнути процедур в один день. Це і узаконення федералізації окупованих земель законом "про окремий статус", і легалізація військ Росії в якості "миротворчих", і ще багато чого. В результаті в даний момент якась фракція чи група осіб з числа коаліції відмовились за це все голосувати і зараз десь там в кімнаті для засідань йде нагинання нардепів, щоб була відповідна кількість голосів за прийняття.

Як відкриють засідання - значить нагнули.

UPD Нардеп Роман Заставний з "Народного фронту", як яскравий приклад українського різновиду російської шизофренії:

Журналістка - А в чому зараз проблема, чому не розпочинається засідання?

Заставний - ми маємо прийняти непопулярні, але необхідні закони, бо потрібно зупинити війну, Росія - ворог, потрібно це довести, бла-бла-бла

Журналістка - А чому Україна досі не ввела санкції проти Росії?

Заставний - Ну, у нас дуже слабка економіка, нам потрібно ще піднятися, може ми колись на це все поглянемо іншими очима, але зараз ми не можемо... бла-бла-бла...

Тим часом з'ясувалося, хто ж зупинив засідання: за словами нардепа Сергія Євтушка це "Батьківщина" (можливо з кимось ще), яка вимагає попереднього розгляду запропонованих законопроектів, при цьому влада, як сказав нардеп, вимагає їх всі прийняти без розгляду одним пакетом - і "особливий статус", і "миротворців", і все інше.

Ярослав Вішталюк


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини